Magnetramme Duraframe UV A3 sort

Varenummer: 3360978
Salgsenhet: BAG (2 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

DURAFRAME SUN A3, magnetramme perfekt til bruk på glassflater, som f.eks. et butikkvindu hvor man ønsker å flytte rammen hyppig og e nkelt. Festes til overflaten uten bruk av lim. Kan brukes om og om igjen. (Innholder PVC).DURAFRAME SUN A3 er en plastfolie ramme til bruk på eksterne overflater uten bruk av lim. En ny måte å skape attraktive og lett utskiftbare budskap på! Takket være en varmetoleranse opp til 70°C og plastens UV motstand opp til 2 år er dette en meget tøff og holdbar ramme. Rammen festes til overflaten uten bruk av lim som gir en enkel og boblefri montering, som igjen vil se meget bra ut i f.eks et butikkvindu. Rammen er flyttbar uten å etterlate seg limrester og den kan brukes igjen og igjen. Sett inn eller bytt ut budskapet enkelt og raskt ved hjelp av den magnetiske lukkemekanismen. Budskapet i rammen vises identisk fra begge sider. Kan benyttes horisontalt eller vertikalt.

Magnetramme Duraframe UV A3 sølv

DURAFRAME SUN A3, magnetramme perfekt til bruk på glassflater, som f.eks. et butikkvindu hvor man ønsker å flytte rammen hyppig og e nkelt. Festes til overflaten uten bruk av lim. Kan brukes om og om igjen. (Innholder PVC).
3360979

Blanketthylle A4 liggende hyller hvit

Blanketthylle med 12 liggende hyller. For montering på vegg. Hvit plast. Dimensjoner 1140 x 348 x 95mm.
2426374

Magnetramme Duraframe UV 50x70cm sort

DURAFRAME POSTER SUN magnetramme perfekt til bruk på glassflater, som f.eks butikkvindu hvor man ønsker å flytte rammen hyppig og enkelt. Festes til overflaten uten bruk av lim. Kan brukes om og om igjen.
3354677

Magnetramme Duraframe UV A4 sort

DURAFRAME SUN A4, magnetramme perfekt til bruk på glassflater, som f.eks. butikkvindu hvor man ønsker å flytte rammen hyppig og enke lt. Festes til overflaten uten bruk av lim. Kan brukes om og om igjen. (Innholder PVC).
3360008

Oppslagstavle filt 90x120cm

Oppslagstavle med blå filt av topp kvalitet og klassisk aluminiumsramme. Benyttes sammen med kartnåler eller borrelås. Perfekt for annonseringer, utlysninger, bedriftsnotiser og mye mer. Skjulte veggfester ved hjelp av avtagbare plasthjørner. Tilbehør for veggfes te følger med. Mål: 90x120cm.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkev arene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q- Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriver edskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352518

Tusj Glassboard Artline 4 farger

Merkepenn beregnet for ulike typer av glass-/ og speiloverflater. Sett med 4 farger: sort, hvit, lilla og blå. Passer også svært godt for whiteboard og blackboard tavler. Vannbasert pigmentblekk. Tørkes av med tørr eller fuktig klut.
2123081

Tusj Glassboard Artline 4 farger

Merkepenn beregnet for ulike typer av glass-/ og speiloverflater. Fluoriserende farger: gul, grønn, rosa og orange. Passer også svær t godt for whiteboard og blackboard tavler. Vannbasert pigmentblekk. Tørkes av med tørr eller fuktig klut.
2123082

BAG
Vekt 0.298 Kg
Lengde 42.0 cm
Bredde 29.7 cm
Høyde 0.4 cm
Volum 0.499 dm3