• Magnetramme Duraframe UV A4 sort - slideshow 1
  • Magnetramme Duraframe UV A4 sort - slideshow 2

Magnetramme Duraframe UV A4 sort

Varenummer: 3360008
Salgsenhet: BAG (2 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

DURAFRAME SUN A4, magnetramme perfekt til bruk på glassflater, som f.eks. butikkvindu hvor man ønsker å flytte rammen hyppig og enke lt. Festes til overflaten uten bruk av lim. Kan brukes om og om igjen. (Innholder PVC).DURAFRAME SUN A4 er en plastfolie ramme til bruk på eksterne overflater uten bruk av lim. En ny måte å skape attraktive og lett utskiftbare budskap på! Takket være en varmetoleranse opp til 70°C og plastens UV motstand opp til 2 år er dette en meget tøff og holdbar ramme. Rammen festes til overflaten uten bruk av lim som gir en enkel og boblefri montering, som igjen vil se meget bra ut i f.eks et butikkvindu. Rammen er flyttbar uten å etterlate seg limrester og den kan brukes igjen og igjen. Sett inn eller bytt ut budskapet enkelt og raskt ved hjelp av den magnetiske lukkemekanismen. Budskapet i rammen vises identisk fra begge sider. Kan benyttes horisontalt eller vertikalt.

Magnetramme Duraframe UV A3 sort

DURAFRAME SUN A3, magnetramme perfekt til bruk på glassflater, som f.eks. et butikkvindu hvor man ønsker å flytte rammen hyppig og e nkelt. Festes til overflaten uten bruk av lim. Kan brukes om og om igjen. (Innholder PVC).
3360978

Magnetramme Duraframe UV A3 sølv

DURAFRAME SUN A3, magnetramme perfekt til bruk på glassflater, som f.eks. et butikkvindu hvor man ønsker å flytte rammen hyppig og e nkelt. Festes til overflaten uten bruk av lim. Kan brukes om og om igjen. (Innholder PVC).
3360979

Magnetramme Duraframe UV A4 sølv

DURAFRAME SUN A4, magnetramme perfekt til bruk på glassflater, som f.eks. butikkvindu hvor man ønsker å flytte rammen hyppig og enke lt. Festes til overflaten uten bruk av lim. Kan brukes om og om igjen. (Innholder PVC).
3362815

Blanketthylle A4 liggende hyller hvit

Blanketthylle med 12 liggende hyller. For montering på vegg. Hvit plast. Dimensjoner 1140 x 348 x 95mm.
2426374

Magnetramme Duraframe A4 sort (2pk)

DURAFRAME magnetramme gir deg en ny måte å skape attraktive og lett utskiftbare budskap på ulike glatte og jevne overflater. Forside som kan åpnes ved hjelp av den magnetiske lukkemekanismen gjør det meget enkelt å bytte ut innholdet igjen og igjen. (Innholder PVC) .
2217366

Magnetramme Duraframe UV 50x70cm sort

DURAFRAME POSTER SUN magnetramme perfekt til bruk på glassflater, som f.eks butikkvindu hvor man ønsker å flytte rammen hyppig og enkelt. Festes til overflaten uten bruk av lim. Kan brukes om og om igjen.
3354677

Oppslagstavle filt 90x120cm

Oppslagstavle med blå filt av topp kvalitet og klassisk aluminiumsramme. Benyttes sammen med kartnåler eller borrelås. Perfekt for annonseringer, utlysninger, bedriftsnotiser og mye mer. Skjulte veggfester ved hjelp av avtagbare plasthjørner. Tilbehør for veggfes te følger med. Mål: 90x120cm.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkev arene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q- Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriver edskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352518

Oppslagstavle filt låsbar 90x120cm

Låsbar oppslagstavle med blå filt av topp kvalitet og klassisk aluminiumsramme. Solid dør i akryl gir perfekt synlighet til budskap et. Benyttes sammen med kartnåler eller borrelås. Leveres med 2 nøkle og tilbehør til veggfeste. Mål: 90x120cm. Innvendig dypde 18m m. Utvendig dybde 35mm. NB! For bruk innendørs.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige beh ov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsm ateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352519

BAG
Vekt 0.18 Kg
Lengde 23.6 cm
Bredde 32.3 cm
Høyde 1.0 cm
Volum 0.762 dm3