Til toppen

Kampanje

Vi feirer oppgradering av nettbutikken vår med kampanje på utvalgte varer.

Klikk her for å se tilbudene

 

Nettbutikken er oppgradert
Handlelistene du har lagret må importeres på nytt, her finner du en kort veiledning til hvordan du gjør dette.

 

Desinfeks hånd Antibac 85% 600ml m/pumpe

Flytende hånddesinfeksjon med rask effekt på bakterier, ulike virus ogsopp. Inneholder mykgjørende og fuktighetsgivende midler som g jør athuden beholder sin naturlige fuktighetsbalanse. Den kleber ikke,absorberes raskt og er enkel å påføre.
4522518
 

Desinfeksjon hånd Antibac 85% 1 liter

Antibac Hånddesinfeksjon 85 % med fliptopp består av en uniksammensetning som er nøye utviklet for å gi best effekt på bakterier ogv irus.
3366239
 

Desinfeks hånd Antibac 85% gel 600ml pum

Hånddesinfeksjonsgel med rask effekt på bakterier, ulike virus og sopp.Konsistensen er lettflytende for enkel påføring. Inneholder m ykgjørendeog fuktighetsgivende midler som gjør at huden beholder sin naturligefuktighetsbalanse. Den kleber ikke, absorberes raskt o g er enkel åpåføre. Pumpeflasken står stødig på underlaget, og kan også plasseres idispenser for vegg som bestilles separat.
4522519
 

Desinfeksjon hånd Antibac 85% 4 liter

Antibac Hånddesinfeksjon 85% består av en unik sammensetning som er nøye utviklet for å gi best effekt på bakterier og virus. Produk tet inneholder 85% alkohol hvorav 80% er ren etanol av farmasøytisk kvalitet. Dreper bakterier, ulike virus og sopp.
3366467
 

Kaffe Kjeldsberg filtermalt 500g

Kjeldsberg kaffe filtermalt kan karakteriseres som en lett syrlig og aromatisk kaffe. Den rene og gode kaffesmaken skriver seg først og fremst fra den nøye seleksjon av Brasilkaffe som danner etsmaksfundament av sødme og fylde.
9701065
 

Kaffe Kjeldsberg hel 500gr

Mørkbrente bønner for kaffemaskin. Kjeldsberg kaffe hele bønner. Denne blandingen består av kaffebønner fra Brasil, Colombia, Sentral-Amerika og Tanzania. Hver av disse har sin spesielle smak som skaper en utsøkt helhet. Brasil har sødme og fylde, Colombia og Sentral-Amerika bidrar med eleganse og syrlige aromaer og Tanzania med en sterk og kraftig smak. Her kjenner du mer av den kontinentalekaffesmaken mange setter pris på.
9701067
 

Kaffe Kjeldsberg pors.pk filter 90g

Kvalitetskaffe fra Kjeldsberg med kaffebønner fra Brasil, Colombia, Sentral-Amerika og Afrika. Perfekt komponert for å gi en nydelig smaksharmoni. Styrke 3. En pose på 90gr passer til en trakting på kanne eller glasskolbe på 1,8 liter.
9701025
 

Kaffe Kjeldsberg frysetørret 200g

Kjeldsberg pulverkaffe 200g.
3365604