Bleie Attends Soft 2 Normal

Varenummer: 4011295
Salgsenhet: KAR (96 ST)
Lagerbeholdning:
miljømerket
Lagt til i
Legg i handleliste

Kroppsformede bind for moderat urinlekkasje. Produktene er myke og diskrete, med festetape og Odour Protection.Attends Soft 2 Normal, bind for lett urinlekkasje. Den silkemyke overflaten gir økt komfort og god hudomsorg. Væsken trekkes raskt n ed i produktets doble kjerne og lukkes inne. Bindet har Odour Protection som reduserer risikoen for ubehagelig lukt. Festetape. Pass er for de som ønsker en liten beskyttelse gjennom dagen - og som opplever at det alltid kommer dråper, noen ganger små til større sk vetter når de nyser, ler, hoster eller er i fysisk aktivitet.
Grønt punkt

Lisensnummer
Bleie TENA comfort normal

Kroppsformet bleie med rundelastikk som skaper et naturlig reservoar som hindrer lekkasje. Væsken slippes raskt inn i bleien og overflaten føles tørr mot huden. Har våtindikator. Holdes best på plass av TENA Fix Bomull Special eller TENA Fix nettingtruse.
4011033

Barriere spray repair Attends 100ml

Er en spraybar, hudbeskyttende krem. Beskytter, lindrer og reparerer hudutslett i forbindelse med inkontinens hos voksne.Lindrer og reparerer irritert og ødelagt hud, og hindrer ytterligere irritasjon.Danner en pustende og beskyttende barriere. Skal ikke brukes på betente eller infiserte sår.Rens pumpen med varmt vann hvis den går tett.
4571450

KAR
Vekt 0.018 g
Lengde 29.3 cm
Bredde 19.6 cm
Høyde 1.93 cm
Volum 0.012 dm3