Bleie Attends Soft 3 Extra

Varenummer: 4011269
Salgsenhet: KAR (80 ST)
Lagerbeholdning:
miljømerket
Lagt til i
Legg i handleliste

Kroppsformede bind for moderat urinlekkasje. Produktene er myke og diskrete, med festetape og Odour ProtectionAttends Soft 3 Extra, bind for lett til moderat urinlekkasje. Den silkemyke overflaten gir ekstra komfort og god hudomsorg. Væsken t rekkes raskt ned i produktet og lukkes inne. Produktet har Odour Protection som reduserer risikoen for ubehagelig lukt. Festetape. P asser for de som ønsker en lett til moderat beskyttelse, og som opplever at det ofte kommer små til større skvetter hver dag, også o m natten.
Grønt punkt

Lisensnummer
Bleie TENA comfort extra gul

Kroppsformet bleie for medium til tung inkontinens med rundelastikk som skaper et naturlig reservoar som hindrer lekkasje. Væsken slippes raskt inn i bleien og overflaten føles tørr mot huden. Har våtindikator. Holdes best på plass av TENA Fix Bomull Special eller TENA Fix nettingtruse.
4011116

Barriere spray repair Attends 100ml

Er en spraybar, hudbeskyttende krem. Beskytter, lindrer og reparerer hudutslett i forbindelse med inkontinens hos voksne.Lindrer og reparerer irritert og ødelagt hud, og hindrer ytterligere irritasjon.Danner en pustende og beskyttende barriere. Skal ikke brukes på betente eller infiserte sår.Rens pumpen med varmt vann hvis den går tett.
4571450

KAR
Vekt 0.024 g
Lengde 29.1 cm
Bredde 21.2 cm
Høyde 22.7 cm
Volum 0.175 dm3