Til toppen

Salve Barriere Tena 150ml

4301134
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Mild, gjennomsiktig barrieresalve for tørr og sensitiv hud. Salven legger seg som en hinne over huden og gir en beskyttende barriere . Den beskytter huden samtidig som den motvirker lukt ved urinlekkasjer. Svanemerket.

N/A
Svanemerket

Lisensnummer
20900244


Spesifikasjoner
Salgsenhet KAR
Vekt 1.35 Kg
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 5.283 dm3
Type Intimvask og inkontinenspleie
Beholder Tube
Parfymefri Ja

Bleie TENA flex maxi L

TENA Flex Maxi er en fleksibel beltebleie for urinlekkasje, utformet for enklere og mer ergonomisk produktskift. Produktet passer fo r brukere som er mobile, delvis mobile eller immobile. TENA ProSkin Flex med FeelDry Advanced trekker raskt væsken vekk fra overflat en og holder huden tørr for god beskyttelse. Den superabsorberende, hurtigvirkende kjernen låser inn urin, selv i større mengder, sl ik at brukeren føler seg tørr. Den fullstendig pustende baksiden bidrar til å opprettholde en naturlig hudomsorg. Det justerbare bel tet muliggjør en kroppsnær tilpasning for økt komfort og bedre sikkerhet mot lekkasjer. Beltet er enkelt å bruke, med borrelåser som festes i front, og som er fullstendig justerbare for å tilpasse alle kroppstyper.
4011129
 

Såpe TENA dusj/sjampo 500ml

Kombinasjon av mild sjampo og dusjsåpe for skånsom daglig pleie av hud og hår. Gjør håret mykt og lett å gre ut. Svanemerket.
4301140
 

Tarmregulerende Betulac 1l

Tarmregulerende middel til bruk ved forstoppelse og treg mage.
4181017
 

Zink salve Tena 100 ml

Sinksalve som gir ekstra beskyttelse for irritert og sensitiv hud.Inneholder 10% sink, pleiende oljer og vitamin E. Sink har en lett desinfiserende effekt, er vannavstøtende og enkel å påføre. Svanemerket.
4301133