Kortholder Durable RFID Secure 2 kort

Varenummer: 3359476
Salgsenhet: PAK (10 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Durable sikkerhetsetui som beskytter mot uønsket elektronisk avlesning av kortopplysninger. Spesielt utvilket for bruk sammen med adgangskort som benytter den nye RFID teknologien og avlesning av informasjon uten bruk av magnetstripe eller chip. Etuiet har plass til 2 kort og er sølvfarget. Brukes enkelt sammen med en JO-JO eller et halsbånd.Adgangskort med RFID teknologi uten beskyttelse mot ekeltronisk avlesning kan enkelt misbrukes uten at eier er klar over det. Ved hjelp av enkle aparater kan uvedkommende få tak i personlige opplysninger uten å være i fysisk kontakt med kortet. For å sikre seg mot misbruk bør slike kort alltid oppbevares sikkert og beskyttet.

Fiberpen Pilot bankkortpenn sort

Pilot Sign Pen Sort Bankkortpenn Fiberpenn til både skriving og tegning. Vannfast og lysekte pigmentblekk. Spiss i polyester innkap slet i nikkelbelagt messing.
2111220

Snelle jojo Durable ES m/knappefeste

Durable ekstra sterk snelle/JO-JO med karabinkrok til bruk sammen med en kortholder eller nøkkelknippe.
3359478

Snelle jojo Durable Style m/knappefeste

Durable Style jojo snelle med karabinkrok og knappefeste for adgangskort/ID kort/kortholdere. (Innholder PVC).
3355439

Tekstilhalsbånd Durable m/jojo og krok

Tekstilhalsbånd fra Durable med påmontert uttrekksbar jojo med enkel krok. Halsbåndet har sikkerhetslås. Kan kombineres med f.eks navnskilt, adgangskort eller kortholdere. Lengde på halsbåndet er 44cm. Lengde på snor i jojo er 80cm.
3359296

Tekstilhalsbånd Durable m/karabinkrok

Tekstilhalsbånd fra Durable med sikkerhetslås og karbinkrok. Til bruk sammen med navnskilt, adgangskort, kortholdere eller nøkler. Lengde 44cm, bredde 2cm.
3359297

PAK
Vekt 0.2 Kg
Lengde 9.1 cm
Bredde 10.5 cm
Høyde 8.4 cm
Volum 0.803 dm3