Bleie Attends Pull-Ons 8 Large

Varenummer: 4011303
Salgsenhet: KAR (64 ST)
Lagerbeholdning:
miljømerket
Lagt til i
Legg i handleliste

Bleiebukse med elastisk liv.En serie bleiebukser som kan trekkes opp og ned som vanlig undertøy. Produktene er myke, behagelige og tilbyr Odour Protection.
Grønt punkt

Lisensnummer
Bleie Attends Pull-Ons 8 Medium

Pullons er en kombinert bleie og bukse som lett kan trekkes opp og ned som vanlig undertøy. Det tøylignende stoffet er laget av et mykt materiale som bidrar til god hudomsorg. Bleiebuksen kan brukes både av kvinner,menn og barn. Odeur protection for å minimere vond lukt.
4011302

Bleie TENA pants plus L

Buksebleie for medium inkontinens. Myk og diskret med stofflignende ytterside. God passform gjør den behagelig å ha på, oggir brukeren full bevegelsesfrihet. Kombinasjonen av lekkasjesperrer, god passform og stor absorpsjonskapasitet gjør den meget lekkasjesikker. Livvidde 100-135 cm
4101196

Barriere spray repair Attends 100ml

Er en spraybar, hudbeskyttende krem. Beskytter, lindrer og reparerer hudutslett i forbindelse med inkontinens hos voksne.Lindrer og reparerer irritert og ødelagt hud, og hindrer ytterligere irritasjon.Danner en pustende og beskyttende barriere. Skal ikke brukes på betente eller infiserte sår.Rens pumpen med varmt vann hvis den går tett.
4571450

KAR
Vekt 0.1 g
Lengde 60.0 cm
Bredde 25.0 cm
Høyde 32.0 cm
Volum 0.75 dm3