Bandasje skum Allevyn Adh.7.5x7.5cm

Varenummer: 4571524
Salgsenhet: ESK (10 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Allevyn adhesive er en høyabsorberende polyuretan skumbandasje dekket av pustende vann - og bakterietett film.ALLEVYN ADHESIVE er sterile, klebende polyuretan skumbandasjer dekket av pustende vann - og bakterietett film. Bandasjen er høyabsorberende, sitter meget godt og tillater pasienten å dusje/bade uten å foreta bandasje skift. Myke og trykkavlastende bandasjer som fremmer fuktig sårtilheling og kan ligge på i inntil 7 dager. Forhindrer lekkasjer, beskytter mot kontaminasjon og reduserer risikoen for spredning av sårinfeksjoner. Kan benyttes som primærbandasje ved behandling av middels/kraftig væskende og granulerende sår. Kan også benyttes som sekundærbandasje i kombinasjon med andre bandasjer som f eks ALGISITE M, INTRASITE og ACTICOAT. Egner seg spesielt godt på trykk sår, pilonidal cyster og donor steder.

Bandasje Allevyn GB 7,5 cm x7,5cm

Skumbandasje med silikonheft med klebekanter. Skånsom og myk. Høy absorberingsevne og væskehåndteringvæskehåndtering og infeksjonsko ntroll.
4571702

Bandasje skum Mepilex B 7,5x7,5

Safetac(myk silikon) egenskapene forhindrer Mepilex Border i å sette seg fast i en fuktig såroverflate, men hefter skånsomt til tørr omkringliggende hud. Mepilex Border egner seg til en rekke sår, som for eksempel, legg-og fotsår, trykksår.
4571477

Sårvask Prontosan 350ml

Bruksklar sårskyllevæske som inneholder Betain og Polihexanid. Betainholdige løsninger har en lavere overflatespenning og vil derfor trenge inn og virke oppløsende på biofilm og dødt vev. Polihexanid er et antibakterielt middel som binder seg til bakterienes cellevegg, pumpefunksjonen i celleveggen forstyrres og bakteriene dør. Nyttig for å løse opp fastsittende kompresser ved fjerning. Flaske 350ml. Holdbar i opp til 8 uker etter anbrudd.
4556063

ESK
Vekt 0.092 g
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 0.127 dm3