Sårvask Prontosan 350ml

Varenummer: 4556063
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
miljømerket
Lagt til i
Legg i handleliste

Bruksklar sårskyllevæske som inneholder Betain og Polihexanid. Betainholdige løsninger har en lavere overflatespenning og vil derfor trenge inn og virke oppløsende på biofilm og dødt vev. Polihexanid er et antibakterielt middel som binder seg til bakterienes cellevegg, pumpefunksjonen i celleveggen forstyrres og bakteriene dør. Nyttig for å løse opp fastsittende kompresser ved fjerning. Flaske 350ml. Holdbar i opp til 8 uker etter anbrudd.Bruksklar sårskyllevæske som inneholder Betain og Polihexanid. Betainholdige løsninger har en lavere overflatespenning og vil derfor trenge inn og virke oppløsende på biofilm og dødt vev. Polihexanid er et antibakterielt middel som binder seg til bakteri.
Grønt punkt

Lisensnummer
Sårgel Prontosan Gel X 50 g

Viskøs sårgel som inneholder polyhexanid og betain for rensing og fuktiggjøring av sår. Fjerner biofilm, antibakteriell effekt. Prontosan sårGelX er en tykkere gel som beholder sin konsistens etter påføring og ved kroppstemperatur. Velegnet til større sårflater. 50 ml tube.
4556065

Sårvask Prontosan 40ml

Bruksklar sårskyllevæske som inneholder Betain og Polihexanid. Betainholdige løsninger har en lavere overflatespenning og vil derfor trenge inn og virke oppløsende på biofilm og dødt vev. Polihexanid er et antibakterielt middel som binder seg til bakterienes cellevegg, pumpefunksjonen i celleveggen forstyrres og bakteriene dør. Nyttig for å løse opp fastsittende kompresser ved fjerning. Engangsampulle.
4556061

ST
Vekt 0.018 g
Lengde 6.0 cm
Bredde 6.0 cm
Høyde 21.0 cm
Volum 0.756 dm3