Vingregister bord/vegg inkl. 10 lom.

Varenummer: 3352495
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Multifunksjonelt stativ som kan brukes som bordstativ eller veggstativ. Organiser dokumenter man bruker ofte og trenger rask tilgan g til. Stativet kan bygges ut med flere ekspanjsonsmoduler slik at stativet kan holde flere lommer (tilleggsutstyr). Leveres komplet t med 10 stk A4 lommer samt 5 stk 25mm faner. Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige beh ov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsm ateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.N/A

Vingregister Tarifold bord m/30 lommer

Tarifold vingregister bordstativ komplett med 30 A4 lommer i assorterte farger. Et meget effektivt system for oppbevaring og eksponering av alle typer oversikter, prislister, varekataloger, tegninger osv. Organiser dokumentene man bruker ofte og trenger rask tilgang til på en effektiv og praktisk måte. Solid stativ i god kvalitet som står støtt og stødig.
3357176

Vingregister eksp.modul for 10 lom.

Ekspansjonsmodul til Q-Connect vingregister bord/vegg (vnr.3352495). Med denne modulen kan stativet bygges ut for utvidet lommekapasitet. Flere moduler kan benyttes på samme stativ, men det anbefales å maks bygge ut med 3 slik at man får en totalkapasitet på 40 lommer per stativ. NB! Ekstra lommer må bestilles separat. Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkeva rene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q- Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er p å arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skrivere dskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352496

ST
Vekt 2.5 g
Lengde 43.5 cm
Bredde 24.0 cm
Høyde 8.0 cm
Volum 8.352 dm3