Til toppen
Nyhet! Rengjøringskluter for engangsbruk

Nyhet! Rengjøringskluter for engangsbruk

Når flere overflater må rengjøres hyppigere i løpet av dagen, trenger du de mest effektive verktøyene. Tork Mikrofiber Rengjøringsklut for engangsbruk er en klut av høy kvalitet i 100 % mikrofiber. Kluten har lavt fiberslipp og er utformet for å gi svært gode rengjøringsresultater på harde overflater.

3369408
Tork mikrofiber rengjøringsklut
for engangsbruk, hvit

3356568
Tork dispenser for
liten pakke

 

 

 

Les mer om produktene her

 

Hvordan sikre god overflaterengjøring på kontoret?

  • Sørg for hyppig rengjøring av områder med høy trafikk og overflater som berøres ofte 
  • Bruk egnede kluter, og skift dem ofte for å oppnå optimal hygiene
  • Vær systematisk: For å unngå å krysskontaminere bør du ikke tørke/rengjøre frem og tilbake
  • Gi de ansatte engangskluter slik at de kan rengjøre skrivebord osv. når de ønsker det

Husk at Tork tilbyr en rekke rengjøringskluter til ulike formål. Se for eksempel Tork Fargekodede kluter som finnes i fire farger for å unngå krysskontaminering.

* For bruk med vann. Hvis bruk av desinfiseringsmidler er påkrevd i henhold til lokale myndigheter eller retningslinjer, referer til etiketten på desinfiseringsmiddelet for info om bruk og effektivitet. Referer til desinfiseringsmiddelets produsent for instruksjoner rundt bruk av desinfisering med mikrofiberkluter. Metodene er modifiserte versjoner av industristandardmetoder (^EN16615 og ASTM E-2362-16 og E-2967-15) Testet med S. aureus, P. aeruginosa, E. hirae, C. albicans, C. difficile. For miljøoverflater, ikke medisinsk utstyr (steriliserer ikke)