Textmarker Pilot Frixion Light grønn

Varenummer: 3360007
Salgsenhet: ESK (12 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Pilot FriXion SW-FRL-G overstrykningspenn. Et funn for alle som ønsker å markere en tekst for et bestemt formål, men som ikke trenge r en varig merking av dette. Perfekt for bruk i skole/lærebøker man skal levere videre eller selge og ønsker å fjerne all markering. Markedets eneste viskbare overstrykningspenn! Finnes i fargene gul, rosa og grønn. Strekbredde 3,8 mm.Metamo - det registrerte og patenterte navnet på teknologien som gjør Frixion unik. Spesialtutviklet blekk med egenskaper som gjør at blekket endrer karakter når det utsettes for temperatur-forskjeller. Blekket kan da endre farge eller bli helt usynlig når det utsettes for ca 65 grader+. Man kan derfor viske bort blekket ved å påføre friksjon ved hjelp av viskelæret som sitter på pennen. NB! Blekket vil bli synlig igjen ved eksponering i kuldegrader.

Textmarker Pilot Frixion Light gul

Pilot FriXion SW-FRL-Y overstrykningspenn. Et funn for alle som ønsker å markere en tekst for et bestemt formål, men som ikke trenge r en varig merking av dette. Perfekt for bruk i skole/lærebøker man skal levere videre eller selge og ønsker å fjerne all markering. Markedets eneste viskbare overstrykningspenn! Finnes i fargene gul, rosa og grønn. Strekbredde 3,8 mm.
3360005

Textmarker Pilot Frixion Light rosa

Pilot FriXion SW-FRL-P overstrykningspenn. Et funn for alle som ønsker å markere en tekst for et bestemt formål, men som ikke trenge r en varig merking av dette. Perfekt for bruk i skole/lærebøker man skal levere videre eller selge og ønsker å fjerne all markering. Markedets eneste viskbare overstrykningspenn! Finnes i fargene gul, rosa og grønn. Strekbredde 3,8 mm.
3360006

Notatbok Leitz Complete A4 linj. sort

Notatbok i den velkjente Leitz premium kvaliteten.
3359622

Notatbok Leitz Complete A5 linj. sort

Hardt omslag i premium kvalitet. A5. Linjerte ark. Lukkes med strikk. Penneholder og innvendige lommer.
3359626

Notatbok Leitz Complete iPad linj. sort

Hardt omslag i premium kvalitet. iPad størrelse. Linjerte ark. Lukkes med strikk. Penneholder og innvendige lommer.
3359624

Rollerpenn Pilot Frixion Clicker M Blå

Kulepenn med blekk som lar seg viske. Clickmekanisme. Egner seg ypperlig til kryssord, sudoku etc.
3354625

Rollerpenn Pilot Frixion M blå

Viskbar Rollerpenn. Flytende blekk og gummigrep. Helt ny teknologi som fjerner fargen i blekket ved hjelp av friksjon (varmen fra fr iksjonen). Utmerket til vanlige skriveformål, retting, innføring, kryssord, sudoku etc.
2116327

Staedtler Triplus Mobile Office kit

Triplus mobile office sæt med kuglepen, fineliner, pencil og highlighter. I praktisk Staedtler box.
2111019

Tusj Pilot Frixion Color 12

Sett av 12 viskbare fargetusjer velegnet til tegning/skissering, og perfekt for barn/ungdom, student og hobby. Passer også meget godt til f.eks. fargekoding av kalendere, vaktlister, ideskisser eller ved brainstorming.
3355200

Tusj Pilot Frixion Color 6

Sett av 6 viskbare fargetusjer velegnet til tegning/skissering, og perfekt for barn/ungdom, student og hobby. Passer også meget godt til f.eks. fargekoding av kalendere, vaktlister, ideskisser eller ved brainstorming.
3355199

ESK
Vekt 0.12 Kg
Lengde 14.0 cm
Bredde 8.0 cm
Høyde 3.0 cm
Volum 0.336 dm3