• Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 1
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 2
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 3
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 4
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 5
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 6
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 7
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 8
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 9
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 10
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 11
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 12
 • Skrivebordslampe Leitz Style LED sort - slideshow 13

Skrivebordslampe Leitz Style LED sort

Varenummer: 3356585
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Stilren skrivebordslampe med sensorer som automatisk justerer lysstyrken etter omgivelsene for til en hvert tid gi perfekte arbeidsforhold. Via Bluetooth og smarttelefon kan du styre ditt individuelle arbeidsmiljø med bare et enkelt sveip. Du definerer dine egne lyspreferanser så du kan være effektiv hele dagen.Leitz Style Smart LED skrivebordslampe lar deg tilpasse lyssetting på ditt kontor. Du kan skape en atmosfære som alltid er tilpasset ditt arbeidshumør. Lampen er App-styrt, og via Bluetooth kan du kontrollere ditt individuelle arbeidsmiljø med bare et enkelt sveip over smarttelefonen din. Når du kommer inn eller forlater Bluetoothsonen for lampen så vil den automatisk slå seg på eller av. Den automatiske belysningsfunksjonen justere lysstyrken, og tilpasser seg de innstillinger du har satt, når lyset i omgivelsene endres. Lyset kan også enkelt endres ved trykke direkte på lampa. Skrivebordslampen har et utvalg av fargetoner som spenner fra varme til kalde temperaturer. Du kan justere lyset slik at du får en arbeidsatmosfære som alltid er skreddersydd dine behov, for at du skal kunne maksimere produktiviteten. Lampen har en moderne, elegant overflate av børstet sink- og aluminium. Valg av kvalitetsmaterialer gjør at Leitz Style skrivebordslampen er lett, samtidig som den står støtt, og alle ledd kan enkelt justeres inn i ønsket stilling. Den integrerte USB-porten gjør lading av mobile enheter raskt og enkelt. Øk dine arbeidsprestasjoner i et arbeidsmiljø som er riktig for deg! Leitz Style er en unik serie med utvalgte produkter for den moderne arbeideren / arbeidsplassen. Serien består av klassiske skrivebordsprodukter, i tillegg til en rekke nye produkter som støtter det mobile kontoret – alt i vakkert og elegant design. Leitz Style serien er laget i en børstet metall finish. Elegant og moderne. Du kan sette et personlig preg på kontoret eller et profesjonelt forretningspreg på hjemmekontoret. Tilgjengelig i fem karakteristiske og sofistikerte farger.

Skrivebordslampe Leitz Style LED hvit

Stilren skrivebordslampe med sensorer som automatisk justerer lysstyrken etter omgivelsene for til en hvert tid gi perfekte arbeidsforhold. Via Bluetooth og smarttelefon kan du styre ditt individuelle arbeidsmiljø med bare et enkelt sveip. Du definerer dine egne lyspreferanser så du kan være effektiv hele dagen.
3356584

Prosjektmappe Style PP Sateng Sort

Karakteristisk og meget god kvalitet. Børstet overflate og iøynefallende design. Perfekt for sortering og oppbevaring av alle typer prosjekter og dokumenter. 6 ekspanderende rom med indeks. Stort rom i fronten for lagring av løse småsaker eller notatbok. Lukking m ed strikk holder dokumentene på plass. Kan kombineres med standard lommer, omslag, Style notatbøker m.m. 200 A4 ark kapasitet (80 g) .
2463056

Strikkmappe A4 PP Leitz Style S.sort

Karakteristisk og meget god kvalitet. Børstet overflate og iøynefallende design. Perfekt for oppbevaring av dokumenter og løse ark.
2343020

ST
Vekt 2.3 Kg
Lengde 67.4 cm
Bredde 35.7 cm
Høyde 30.0 cm
Volum 72.185 dm3