Skjæremaskin Kobra 360-A A4

Varenummer: 3359465
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Giljotin papirkutter/skjæremaskin fra KOBRA i solid og god kvalitet. Med automatisk papirklemme som holder arkene på plass.KOBRA 360-A A4 kutter papir opptil A4 størrelse. Kuttekapasitet maks 2 ,5mm (ca 25 ark). Platen er inndelt i cm og DIN. Justerbarbar papirstopp. Automatisk press og transparent beskyttelsesglass. Dimensjoner: 30 x 40cm. Vekt 5,5kg.

Kontortape 810 4 rl(19x33)+disp C38

Scotch Magic 810 kontortape, 19mm x 33m, 4 ruller + gratis C38 dispenser
2751024

Kuttekniv Light Duty metall

Light Duty kuttekniv i metall/plast for de enklere oppgavene. Bruker 9mm knivblader.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortimen som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc. "
3352618

Kuttekniv Universal "Stanley"

Standard Stanley type universal kuttekniv. Solid konstrusjon i metall gjør at kniven egner seg til både enkle og mer krevende o ppgaver. Ønsket lengde på knivbladet er justerbart og kan låses i ønsket posisjon. Bruker standard Stanley knivblader.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352622

Saks 21cm Premium

Premium saks med myke komfortable ""softgrip"" håndtak og 21cm sakseblader i rustfritt stål. Kun for høyrehendte. Spiss tupp.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352472

ST
Vekt 5.5 Kg
Lengde 30.0 cm
Bredde 40.0 cm
Høyde 12.0 cm
Volum 14.4 dm3