Poser for bekken

Varenummer: 4271306
Salgsenhet: PAK (500 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Poser for bekken til bruk som overtrekkspose for engangsbekken ved transport fra pasientrom til skylleromVernacares unike engangssystem innen hygieneartikler, benytter mindre energi enn tradisjonelle produkter som bekken og urinflasker krever i forbindelse med rengjøring. Med Vernacare engangsprodukt får pasienten alltid en hygienisk opplevelse ved stell og urinering/avføring, de ansatte får mindre jobb med rengjøring og man hindrer krysssmitte. Systemet er enkelt i bruk da engangsproduktene blir plassert etter bruk i en Vortex destruksjonsmasking som kverner opp materiale til en tynn masse som blir skylt ut i kloakken. Dette sparer miljøet, de ansatte og gir en god totaløkonomi.

Destruksjonsmaskin Vortex pluss

Destruksjonsmaskin som kværner Vernacare engangsprodukter til en tynn masse og spyler ut i kloakken. Vortex er en svært driftsikker maskin, med god kvalitet som med hjelp av sitt lukkede trommelsystem sikrer at produktene er tiltrekkelig oppkvernet før de slippes i kloakken. Maske har svært god erfaring med denne maskinen som både er solgt til sykehjem og store sykehus i over 10 år i Norge. Vortex + destruksjonsmaskin med touchfri teknologi hvor man enkelt åpner og lukker lokket med foten.
3353842

Spissbekken Maxi engangs

Spissbekken Maxi engangs Kan settes i Vernacare destruksjonsmaskin etter bruk
4271304

Spissbekken Midi engangs

Spissbekken Midi engangs til bruk i destruksjonsmaskin Vernacare. Produktet egner seg veldig godt til bruk hos pasienter som må gjøre toalettbesøket i senga. Bekkenet sklis enkelt under pasienten, holder 1,3 liter væske.
4271303

Økobekken engangs maxi

Økobekken maxi engangs til bruk i destruksjonsmaskin Vernacare, som passer i Etac dostol. Produktet holder 2 liter væske. Det er mulig å bestille lokk og poser separat for å unngå lukt og synlighet undre transport fra pasientens rom til destruksjonsmaskinen.
4271300

Økobekken engangs midi

Økobekken midi er ideel for urin/avføring og kan holde inntill 2 liter væske. Produkter lar seg effektivt oppbevare, engangs til bruk i destruksjonsmaskiner fra Vernacare.
4271326

PAK
Vekt 3.5 Kg
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 13.94 dm3