Notatblokkstativ metall sort

Varenummer: 3352913
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Stativ for notatblokker i sort metall. Passer perfekt sammen med de andre mesh-produktene i Q-Connect serien. Mål: L 95 x B 95 x H 80mm.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skole n eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsp rodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.N/A

Notatblokkstativ metall sølv

Stativ for notatblokker i sølvfarget metall. Passer perfekt sammen med de andre mesh-produktene i Q-Connect serien. Mål: L 95 x B 9 5 x H 80mm.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentas jonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352914

Rekvisita kit "OFFICE in a BOX"

Et komplett sett med det mest nødvendige kontorutstyret til skrivebordet. Sort stilren design og god kvalitet. Alle produktene er pakket i en spesialdesignet eske med bærhandtak. Alt til en svært fornuftig pris.
3355943

Notatblokk 90x90MM hvit kube

Folia notatblokk/kube med 700 topplimte hvite ark. Arkene er ikke selvklebende. Format 9 x 9 x 9cm.
3355969

ST
Vekt 0.108 g
Lengde 9.8 cm
Bredde 9.8 cm
Høyde 8.0 cm
Volum 0.768 dm3