• Mus RollerMouse Re:d MAX - slideshow 1
  • Mus RollerMouse Re:d MAX - slideshow 2

Mus RollerMouse Re:d MAX

Varenummer: 3355011
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Overlegen presisjon og enkel betjening, kombinert med maksimal støtte.RollerMouse Red Max er en kombinasjon av den elegante RollerMouse Red og den ergononomiske underarmstøtten ArmSupport Red. Denne kombinasjonen gir deg hurtighet, nøyaktighet og maksimal støtte. ArmSupport Red sørger også for at overkroppen forblir i riktig stilling når du jobber ved datamaskinen. Dette bidrar til å forebygge nakke- og skulderproblemer.

Mus RollerMouse Re:d

Den nye RollerMouse Re:d, vinner av det anerkjente “red dot design award 2013”, gir deg unik presisjon, kontroll og komfort. Solid, strømlinjeformet og slitesterk i aluminium med en ny avansert rullestang og åtte sentralt plasserte knappefunksjoner.
2621520

Mus RollerMouse Re:d Plus

Med RollerMouse Red Plus får du de samme fordelene som på RollerMouse Red og i tillegg en ekstra dyp håndleddstøtte som gir en lengr e og smidigere overgang til skrivebordet. Åtte ulike funksjoner i knappene laget for produktivitet og ergonomi, blant annet 'ett kli kks' dobbel klikk, kopier og lim inn
2621521

Tastatur CONTOUR Balance

Balance Keyboard er laget for deg og måten du arbeider på. Tastaturet er spesielt designet for å passe til RollerMouse Red, Red plus og Free2.
3354831

ST
Vekt 3.14 Kg
Lengde 61.0 cm
Bredde 26.5 cm
Høyde 8.8 cm
Volum 14.225 dm3