• MouseTrapper Prime - slideshow 1
  • MouseTrapper Prime - slideshow 2

MouseTrapper Prime

Varenummer: 2621526
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Mousetrapper Prime er den nyeste modellen fra Mousetrapper. Hvis du sitter ved en stasjonær arbeidsplass og bruker et tastatur i van lig størrelse, passer den perfekt. Du kan bruke Prime både trådløst og med USB kabel. Avlaster skuldre og armer, og du unngår å få problemer med vonde muskler og ledd.Mousetrapper Prime har flere nyheter – blant annet har styreplaten fått en forsterket og meget nøyaktig rulle- og pekefunksjon. Prim e gir deg også en helt ny rullefunksjon med knapper for opp- og nedrulling. En annen ny og unik funksjon er at du kan programmere in n en valgfri tekststreng på opp til 254 tegn. Med ett enkelt knappetrykk limer du deretter inn denne i dokumentet. Og naturligvis ka n du endre den etter behov.

Underarmsstøtte Mousetrapper sort

Underarmsstøtte som passer til Mousetrapper Office, Prime&Advance. Asymmetrisk form for bedre støtte ved vinklet armstilling. Just erbare fester for midt eller sideplassering. Laget i sort kunstlær.
3361489

Underarmsstøtte symmetrisk

Underarmsstøtte som gir god støtte til hele underarmen. Justerbare fester for midt eller sideplassering. Mål: 56,0 x 22,0 x 2,5 cm.Midjedybde: 15,3 cm.
3357625

ST
Vekt 0.71 Kg
Lengde 14.5 cm
Bredde 50.0 cm
Høyde 4.5 cm
Volum 3.263 dm3