Til toppen

Logitech M545 trådløs mus

3360428
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

M545 er enkel å ta med seg, og er ideell for alle som foretrekker en mindre mus. Rask navigering i dokumenter eller surfing på nettet går som en drøm med de praktiske tommelknappene, som er plassert rett under tommelen din.

M545 er enkel å ta med seg og er ideell for alle som foretrekker mindre mus. Med fingertuppvennlige, myke gummigrep ligger den behagelig i begge hender. Du kan rulle vannrett i dokumenter og zoome ut og inn av bilder og regneark med en liten fingerbevegelse. Du får påliteligheten til en kabel og brukervennligheten og friheten forbundet med å være trådløs - rask dataoverføring og så godt som ingen forsinkelser eller avbrudd. Du kan glede deg over presis klikking og peking på nærmest enhver overflate, fra metallbordet på den lokale kafeen til flisoverflaten på det polerte skrivebordet ditt.
Spesifikasjoner
Salgsenhet ST
Vekt 0.087 Kg
Lengde 12.2 cm
Bredde 8.0 cm
Høyde 18.6 cm
Volum 1.815 dm3

Saks 21cm

Saks med sorte komfortable PP hardplasthåndtak og 21cm sakseblader i rustfritt stål. Kun for høyrehendte. Spiss tupp.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Ma ske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av kiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352473
 

Skjermrens, boks a 100stk

Renseserviett for pc- og laptop-skjerm. 100 ark pr. boks.
3352724
 

Musematte m/håndleddstøtte Softgel

Musematte med gelefylt håndleddstøtte.
3358025
 

Kvarter linj 144bl stivbind 17x21

Protokoll Notatbok med stiv perm. Fuktighetsbehandlet kartong samt tekstilomslag i ekstra god kvalitet sikrer et produkt med stabile egenskaper under de flest forhold.
2014001