Kortetui Durable RFID Secure 1 kort

Varenummer: 3359474
Salgsenhet: BAG (10 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Durable sikkerhetsetui som beskytter mot uønsket elektronisk avlesning av kortopplysninger. Spesielt utvilket for bruk sammen med kredittkort eller adgangskort som benytter den nye RFID teknologien og avlesning av informasjon uten bruk av magnetstripe eller chip. Etuiet har plass til 1 kort. Sølvfarget front og bakside. (Kan leveres med profilering/logotrykk. Ta kontakt for nærmere informasjon og pris)Kredittkort eller adgangskort med RFID teknologi uten beskyttelse mot ekeltronisk avlesning kan enkelt misbrukes uten at eier er klar over det. Ved hjelp av enkle aparater kan uvedkommende få tak i personlige opplysninger uten å være i fysisk kontakt med kortet. For å sikre seg mot misbruk bør slike kort alltid oppbevares sikkert og beskyttet. Etuiet er tilpasset til bruk for 1 kort og er TÜV-godkjent ved frekvens 13,56 MHz. Med utstanset tommelgrep for å lett kunne dra ut kortet. Indre mål: 54 x 86mm. Ytre mål: 61 x 90mm.

Kortetui Durable RFID Secure 8 kort

Durable sikkerhetsetui som beskytter mot uønsket elektronisk avlesning av kortopplysninger. Spesielt utvilket for bruk sammen med kr edittkort eller adgangskort som benytter den nye RFID teknologien og avlesning av informasjon uten bruk av magnetstripe eller chip. Etuiet har plass til 8 kort. Sølvfarget front og bakside. (Kan leveres med profilering/logotrykk. Ta kontakt for nærmere informasjon og pris). (Innholder PVC).
3359475

Kortholder Durable RFID Secure 1 kort

Durable sikkerhetsetui som beskytter mot uønsket elektronisk avlesning av kortopplysninger. Spesielt utvilket for bruk sammen med adgangskort som benytter den nye RFID teknologien og avlesning av informasjon uten bruk av magnetstripe eller chip. Etuiet har plass til 1 kort og er sølvfarget. Brukes enkelt sammen med en JO-JO eller et halsbånd.
3359477

Kortholder Durable RFID Secure 2 kort

Durable sikkerhetsetui som beskytter mot uønsket elektronisk avlesning av kortopplysninger. Spesielt utvilket for bruk sammen med adgangskort som benytter den nye RFID teknologien og avlesning av informasjon uten bruk av magnetstripe eller chip. Etuiet har plass til 2 kort og er sølvfarget. Brukes enkelt sammen med en JO-JO eller et halsbånd.
3359476

Fiberpen Pilot bankkortpenn sort

Pilot Sign Pen Sort Bankkortpenn Fiberpenn til både skriving og tegning. Vannfast og lysekte pigmentblekk. Spiss i polyester innkap slet i nikkelbelagt messing.
2111220

BAG
Vekt 0.02 Kg
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 0.33 dm3