Til toppen

Kopipapir MultiCopy ZERO A4 80g

3361996
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Karbonnøytralt kvalitetspapir til alle kontormaskiner. Bidra til å oppfylle bærekraftsmålene og redde planeten, ark for ark!

DET BÆREKRAFTIGE VALGET. Multicopy hjelper deg å innfri dine grønne mål ettersom produksjonsprosessen har redusert CO2-utslippet til null. Det er tildelt flere miljømerker og både produktene og emballasjen er 100 % resirkulerbare. PROBLEMFRITT = STRESSFRITT. Papirets kjørbarhet er fremragende. Siden hvert enkelt ark er støvsuget, flyr dette støvfrie papiret gjennom maskinene dine uten å forårsake problemer eller papirstopp, og sparer deg for både tid og penger. ColorLok. ColorLok sørger for raskere tørking og bevarer fargepigmentene på papirets overflate. Teknologien sikrer utskrifter som er levende, kraftige og fri for flekker og uskarpheter. KARBONNØYTRALT. Klimagassutslippene fra produksjonen av Multicopy Zero og transporten til sluttbrukeren er redusert til null gjennom kjøp av seriøse karbonkreditter. Multicopy Zero er sertifisert av Natural Capital Partners. KOMMUNISÉR AT DU BRYR DEG. Å foreta et grønt verdivalg som å kjøpe et karbonnøytralt kontorpapir har en stor merkevareverdi. Ved å velge Multicopy Zero viser du at du virkelig bryr deg om miljøet.
EU Blomsten

Lisensnummer
SE/011/01


Svanemerket

Lisensnummer
344044


FCS

Lisensnummer
SE/011/01


Format A4
Farge hvit
Gramvekt 80.0 g/m2
Spesifikasjoner
Salgsenhet KAR
Vekt 12.5 Kg
Lengde 31.0 cm
Bredde 22.0 cm
Høyde 26.0 cm
Volum 17.732 dm3

Kulepenn Pilot Supergrip M blå

En kulepenn som skriver som en rollerpenn!
2116308
 

Hurtighefte A4 blå

Enkel dokumentmappe i PP materiale. Glassklar front 130my og farget rygg/bakside i 180my. Lomme i rygg med hvit etikett for merking . A4 format. Leveres i pakker á 25 stk.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, ent en det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriel l, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352630
 

Kulepenn Pilot Supergrip F blå

En kulepenn som skriver som en rollerpenn!
2116305
 

Tusj Artline 90 sort

Artline 90. Pennhylse er av aluminium og med akrylspiss. For permanent merking på glass, betong, porselen, metall, plast, kartong et c. Hurtigtørkende, vannfast og fargekte blekk - missfarges ikke. 5mm rett spiss.
3363611