Til toppen

Klut engangs ClaraClean Go! 33x33cm blå

3365212
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

For rengjøring av møbler og møbler i kontorer, butikker og boliger. Brukes fuktig på de fleste overflater. Fjerner effektivt fett,smuss og andre forurensninger. Veldig lett å integrere i eksisterende rengjøringssystemer. Skyll kluten i vann til den er fuktig. Rengjøringsmidlet er aktivert innen 30 sekunder.

Engangsklut med allrent. Engangsklut med rengjøringsmiddel klar til bruk. Verdens unik og patentert. Tørrladet med hurtigvirkende ClaraClean allrengjøringsmiddel. Intet annet rengjøringsmiddel nødvendig. Aktiveres med tilførsel av vann. Økologisk fotavtrykk. Sertifisert klimanøytralt produkt gjennom hele livssyklusen. Enkel instruksjon og introduksjon til rengjøringspersonalet. Bruk: For overflate rengjøring av innredninger og møbler innen kontor, butikker og hjem. Benyttes fuktig på de fleste overflater. Fjerner effektivt fett, smuss og andre forurensninger. Veldig lett å integrere i eksisterende rengjøringssystemer. Metode beskrivelse: Bløt kluten ivann til den er fuktig. Rengjøringsmiddelet aktiveres innen 30 sekunder fukttørk overflatene. Brukte kluter kastes som vanlig avfall. pH 8,5. Krever lite lagringsplass, og kan lagres på ubestemt tid.
Bruksområde Alle overflater
Farge Blå
Spesifikasjoner
Salgsenhet PAK
Vekt 0.008 Kg
Lengde 33.0 cm
Bredde 33.0 cm
Høyde 0.1 cm
Volum 0.109 dm3

Klut engangs ClaraClean Go! 33x33cm rød

"For rengjøring av møbler og møbler i kontorer, butikker og boliger. Brukes fuktig på de fleste overflater. Fjerner effektivt fett, smuss og andre forurensninger. Veldig lett å integrere i eksisterende rengjøringssystemer.Skyll kluten i vann til den er fuktig. Re ngjøringsmidlet er aktivert innen 30 sekunder."
3365213
 

Tørkerull Katrin Plus S 110m 1l

Katrin Plus S er et hvitt, 1-lags ekstra mykt tørkepapir på rull uten hylse med høy styrke for effektiv tørking. 110m på rull. 20,5c m bredde. Tilhører Centerfeed S systemet.
5102309
 

Tørkerull Katrin Plus M 280m 1l

Katrin Plus M2 er et hvitt, ekstra mykt 1-lags tørkepapir uten hylse for skånsom tørking. Dette papiret har høy styrke for effektiv tørking, samt rask og høy absorpsjonsevne. 280m på rull. 20,5cm bredde. Tilhører Centerfeed M systemet.
5102310
 

Rengjøring Jif universal 500ml

Flytende middel til rengjøring av vinduer, speil, dataskjermer, bordplater, krom og annen innredning der en ønsker en blank overfla te.
5261111