Kalkulator Texas TI-503 SV

Varenummer: 2272001
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
miljømerket
Lagt til i
Legg i handleliste

Modern, batteridriven räknare i fickformat med extra stort SuperView-teckenfönster. Stort, 8-siffrigt (12,5 mm) LCD SuperView-tecken fönster. Rymligt tangentbord med välplacerade gummitangenter. Tangent för (+/-) underlättar inmatning av negativa tal. Drivs med bat terier för att kunna användas överallt. APD™ (Automatic Power Down™ - automatisk avstängning) sparar batteri.N/A
CE- merket

Lisensnummer
Kalkulator Casio Petit-FX

Enkel kalkulator for grunnskolen og grunnleggende matematiske beregninger. Med plastlokk. Den har de grunnleggende funksjoner som kv adratrot, %, fortegnskifte og uavhengig minne. 8 siffer. Batteridrevet.
3360417

Kalkulator Math Ps23

En robust og god skoleregner, tilrettelagt for bruk i grunnskolen. Miljøvennlig og vedlikeholdsfri, ingen batterier å skifte. Et kra ftig solcellepanel leverer nok energi selv i dårlig opplyste klasserom. Dette er vår mest leverte skoleregner, som brukes av over ha lvparten av barne- og ungdomsskolene i Norge, en solid bekreftelse på kvalitet, slitestyrke og brukervennlighet. Store lettleste tal l og taster, og en solid konstruksjon, gjør den meget velegnet for bruk både på barnetrinnet og ungdomstrinnet. I tillegg til de fir e regneartene har den taster for prosent, kvadratrot, minneverk og fortegnsvelger. Den har også repeterende «er lik» tast for bl.a. enkel potensregning og summering av like tall. Leveres med solid beskyttelsesdeksel av hardplast. Mål: 127mm x 74mm x 13mm.
2271008

Kalkulator Math Ps8

En robust og god skoleregner, tilrettelagt for bruk i grunnskolen. I tillegg til de fire regneartene har den taster for prosent, kvadradrot, minneverk og fortegnsvelger. Den har også repeterende er lik tast for bl.a. enkel potensregning og summering av like tall. Drives av kombinert solcellepanel og batteri med lang levetid. Mål: 115mm x 70mm x 15mm.
2271005

Kalkulator Texas TI-501

Lättläst 8-siffrors SuperView™-fönster. Ergonomisk utformning för bekväm användning. Minnes- och %-tangenter. Batteridriven för att kunna användas överallt.
2272000

ST
Vekt 0.061 g
Lengde 12.1 cm
Bredde 7.9 cm
Høyde 1.9 cm
Volum 0.182 dm3