Til toppen

Forkle plast hvit

4371020
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Hvitt engangsforkle i plast for beskyttelse av arbeidsklær.

Forkle plast som er 76x150cm langt og i 20my tykkelse.
Spesifikasjoner
Salgsenhet PAK
Vekt 1.9 Kg
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 3.141 dm3
Type Kropp
Type beskyttelsesbekledning Kropp

Skyggelue nonw hårnett m/elstikk hvit

Skyggelue av mykt nonwoven stoff. God hårdekning. En størrelse passer alle.
6011021
 

Forkle plast 138 x 76cm 30my hvit

Forkle av plast. Preget for ekstra rivestyrke og mykhet. Flatpakket. Materiale: PE.
6011047
 

Forkle plast blå 85x160 35my

Engangsforkle, nøytral, 160x85cm, 35 micron, blå, LDPE, på blokk, usteril
3367440
 

Forkle plast hvit

Hvitt engangsforkle i plast for beskyttelse av arbeidsklær.
4371012
 

Salve Barriere Tena 150ml

Mild, gjennomsiktig barrieresalve for tørr og sensitiv hud. Salven legger seg som en hinne over huden og gir en beskyttende barriere . Den beskytter huden samtidig som den motvirker lukt ved urinlekkasjer. Svanemerket.
4301134
 

Bleie TENA flex maxi L

TENA Flex Maxi er en fleksibel beltebleie for urinlekkasje, utformet for enklere og mer ergonomisk produktskift. Produktet passer fo r brukere som er mobile, delvis mobile eller immobile. TENA ProSkin Flex med FeelDry Advanced trekker raskt væsken vekk fra overflat en og holder huden tørr for god beskyttelse. Den superabsorberende, hurtigvirkende kjernen låser inn urin, selv i større mengder, sl ik at brukeren føler seg tørr. Den fullstendig pustende baksiden bidrar til å opprettholde en naturlig hudomsorg. Det justerbare bel tet muliggjør en kroppsnær tilpasning for økt komfort og bedre sikkerhet mot lekkasjer. Beltet er enkelt å bruke, med borrelåser som festes i front, og som er fullstendig justerbare for å tilpasse alle kroppstyper.
4011129
 

Tarmregulerende Betulac 1l

Tarmregulerende middel til bruk ved forstoppelse og treg mage.
4181017
 

Bleie TENA pants plus M

TENA Pants Plus er myke og komfortable buksebleier for urinlekkasje, utformet for kvinner og menn til bruk både dag og natt. TENA Pr oSkin Pants har avansert fuktreduserende teknologi for å sikre tørrhet, lekkasjesikkerhet og hindre lukt, til forskjell fra standard bleier for voksne. FeelDry Advanced™ suger raskt væsken vekk fra overflaten for full sikkerhet, og den raskt absorberende kjernen lå ser deretter inn urinen, selv i større mengder, slik at huden ikke utsettes for fuktighet. Dette gir god hudomsorg. Disse undertøysl iknende inkontinensproduktene er laget av tekstillignende, pustende materialer med en enestående absorberingsevne, og siden produkte t minner om vanlig undertøy fremmer det en uavhengig og aktiv hverdag.
4101234