Fæcesfanger til avføringstest

Varenummer: 3356313
Salgsenhet: ESK (100 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

FæcesFanger er et papir som festes på toalettskålen for å underlette prøvetakingen av avføringsprøver for forskjellige tester. Prøvetakingen blir enklere, mer hygienisk og minsker risiko for forurensning av prøven. Limet på produktet klistrer godt fast, men er enklet å løsne fra toalettskålen. Etter prøvetakning slippes papiret ned i toalettskålen og spyles ned som vanlig toalettpapir. Papiret løsner lett og inneholder ingen forurensede kjemikalier.N/A

Test Hemo-Fec konvolutter m/slides

Test HemoFec konvolutter med slides. 100 stk testplater med konvolutter.Testplaten er upreparert og har derfor ubegrenset holdbarhet oppbevart i romtemperatur, beskyttet mot sterkt lys.
4091005

Test Hemo-Fec reagens A+B

Test HemoFec reagens A+B. Esken inneholder 1 flaske reagens A og 1 flaske reagens B, dette er nok til 33 testplater.Reagensene skalo ppbevares mørkt og kjølig (2-8 °C), og de er da holdbare i to år fra produksjonsdato. Reagensene trenger ikke å oppnå romtemperatur før bruk. Testplater følger ikke med. Det er dessverre ingen returrett på kjølevarer da vi ikke kan garantere for ubrutt kjølesirkel fra kunde.
4091020

Test iFOBT QuickRead go

QuikReadgo iFOBT er en test for påvisning og kvantitativ bestemmelse av Hb som stammer fra okkult blod i human avføring. Konsentrasjoner over 75 ng HB/ml testløsning identifiseres som positive. Instrumentet viser kvantitative verdier i området 75-1000 ng HB/ml testløsning. Kvantitative verdier kan også vises som ug/g avføring.
3355979

Test komplett slides og reagens

Test HemoFec komplett slides og reagens. Esken inneholder 1 flaske reagens A og 1 flaske reagens B og 50 stk testplater. Reagensenes kal oppbevares mørkt og kjølig (2-8 °C), og de er da holdbare i to år fra produksjonsdato. Reagensene trenger ikke å oppnå romtemper atur før bruk Det er dessverre ingen returrett på kjølevarer da vi ikke kan garantere for ubrutt kjølesirkel fra kunde.
4091007

ESK
Vekt 0.4 Kg
Lengde 25.5 cm
Bredde 17.0 cm
Høyde 3.0 cm
Volum 1.301 dm3