Såpedispenser Tork S2 Mini sort

Varenummer: 5182445
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Tork dispenseren for såpe S2 system passer for mindre toalettrom, selv i krevende miljøer.N/A

Dusjsåpe Tork S2 Mini Hair&Body 475ml

Tork Luksus Hår- og Dusjsåpe Mini er perfekt for gjester som forventer komfort, da den kombinerer dusjsåpe, sjampo og balsam – alt i ett. Den friske duften og premium kombinasjon av mild såpe og balsam etterlater huden og håret mykt, glatt og forfrisket. Passer til Tork Dispenser Flytende Såpe Mini, som er enkel å bruke og gir god håndhygiene til alle brukere.
5331121

Dusjsåpe Tork S2 Mini Hair&Body lyseblå

Tork flytende dusjsåpe er en parfymert kombinert dusjsåpe og shampoo for effektiv og behagelig kropps- og hårvask. 2-i-1 dusjgele og shampoo. Den er dermatologisk testet og har et tykt og kremaktig skum. Dette produktet passer for dusjer på hoteller, sportsfasilite ter eller skoler, for eksempel.
5331120

Håndkrem&Bodylotion Tork S2 Mini 457ml

Tork Håndkrem og Body Lotion er ideell for normal, tørr og sensitiv hud. Den bidrar til å beskytte huden mot overdreven tørrhet og e tterlater den fuktet og myk, dag etter dag. Det er en uparfymert lotion med pleiende ingredienser, som sikrer et naturlig nivå av fu ktighet. Passer til Tork Dispenser Flytende Såpe Mini, som er enkel å bruke og gir god håndhygiene til alle brukere.
5331114

Håndsåpe Tork S2 Mini Mild 475ml

Tork Mild Såpe er ideell for regelmessig håndvask, for eksempel i toalettrom på kontorer, hoteller, restauranter og offentlig område r. En mild, kremet og dermatologisk testet såpe. Såpen gir tykt og kremet skum, og er økonomisk i bruk. Tork Premium Mild Flytende S åpe er en allsidig såpe.
5331118

Toalettseterens Tork 475ml S2

Tork Toalettseterens rengjør toalettsetet og tørker raskt, dermatologisk testet. Bidrar til å nøytralisere lukt. Begrenset antibakte riell funksjon, godkjent i henhold til EN 1040. Rengjør toalettsetet med ett spray toalettseterens på et stykke toalettpapir, slik a t setet blir mer hygienisk. Tilhører S2 systemet.
5331115

ST
Vekt 0.416 g
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 3.471 dm3