Såpedispenser Tork S1 hvit metall

Varenummer: 5181020
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Tork Dispenser i hvit metall for flytende såpe. Robust design som passer til krevende miljøer. Passer til 1l Tork flytende såpe. Str : 11,3x29,1x9,8cm. Tilhører S1 systemet.2190

Dusjsåpe Tork S1 Hair&Body 1l

"Tork Premium Flytende Såpe Hair&Body er en kombinasjon av dusjsåpe og sjampo ien mild formulering som etterlater en myk følelse på hud og hår. Den er kremaktig med tykt skum. Dette produktet passer f.eks. til hotelldusjer, sportsfasiliteter og skoler. Miljøgod kjent med miljømerket Svanen. Uten parabener. Tilhører S1 systemet."
5331119

Håndsåpe Tork S1 Ekstra Hygiene 1l

Hindrer smitte og bakteriespredning i følsomme omgivelser som restauranter og cateringkjøkken, ved mathåndtering og velværefasiliteter, der upåklag elig håndhygiene er aller viktigst. Testet og godkjent i henhold til EN 1040 og EN 1499. Testen EN 1499 bekrefter at den hygieniske håndvasken fjerner 99,9 % av bakteriene. Tork Premium Flytende Såpe Ekstra Hygiene HD oppfyller både EN 1499 kravene og er svanemerket. Dette gir en hygienisk håndvask med en miljømerket såpe som ikke inneholder kontroversielle ingredienser som triklosan. Tilhører S1 systemet.
5331123

Håndsåpe Tork S1 Ekstra mild 1l

Tork Ekstra Mild Flytende Såpe for personer som må vaske hendene ofte, som f.eks. medisinsk personale på sykehus, tannleger osv. Det er en veldig mild, kremaktig såpe som er dermatologisk testet og uten parabener, med tykt og kremaktig skum. Uten parfyme og farge. Tilhører S1 systemet.
5331122

Håndsåpe Tork S1 Luxus 1l

Gi besøkende den luksuriøse duften av sjasmin med Tork Luksus Flytende Såpe. Den førsteklasses formelen med eksklusiv duft og fyldig lilla farge inneholder også silkeekstrakt som etterlater huden myk. Passer i Tork Dispenser Flytende Såpe, som har vist seg enkel å bruke og gir god håndhygiene til alle brukere. Tilhører S1 systemet.
5331124

Håndsåpe Tork S1 Mild 1l

Gi dine besøkende en allsidig såpe med frisk duft som er perfekt for normal og tørr hud. Tork Mild Flytende Såpe har fuktgivende og lipidpåfyllende ingredienser som er påvist å være milde mot huden for skånsom håndvask. Passer til Tork Dispenser Flytende Såpe, som har vist seg enkel å bruke og gir god håndhygiene til alle brukere. Tilhører S1 systemet.
5331117

Industrisåpe Tork S1 1l

Tork Flytende Industrisåpe brukes til å vaske bort skitt, olje og fett, og er formulert med en fettoppløsende ingrediens som er svær t effektiv, men allikevel skånsom mot huden. Såpen er parfyme og fargefri, noe som reduserer allergiske reaksjoner. Passer til dispenserne for Tork Flytende såpe, som har vist seg enkel å bruke og gir god håndhygiene til alle brukere. Tilhører S1 systemet.
5331116

ST
Vekt 1.0 Kg
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 4.29 dm3