Toppholder Tork W4 rød/sort

Varenummer: 5182004
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Tork Top-Pak dispenser er en sprutsikker dispenser som gir hygienisk beskyttelse av innholdet, reduserer forbruket ved å mate ut ett og ett ark av gangen. Fleksibel montering: magneter, sugekopper eller brakett festes med skruer. Sugekopper og magneter må kjøpes s eparat. Tilhører W4 systemet.2220

Allbruksklut Tork W4

Tork Allbruksklut er høyabsorberende og svært slitesterk, noe som gjør den perfekt for gjentatt bruk uten å gå i stykker. Denne klut en kan brukes i Tork Toppholder som beskytter refillene mot skitt. Dispenseren gir i tillegg utmating av én av gangen, noe som redus erer forbruket og avfallet.
3357684

Industriklut Tork W4 grå

Tork Industriklut er et perfekt alternativ til filler eller leiekluter. Dens mykhet og fleksibilitet gjør det enklere å rengjøre tra nge steder samt intrikate komponenter uten å ripe overflaten. Samtidig er den sterk nok til å tørke opp olje, fett og skitt og kan b rukes med de fleste løsemidler. Passer i Tork Toppholder som beskytter refiller mot skitt og tilbyr utmating av én av gangen for å r edusere forbruk.
3357691

Poleringsklut Tork W4

Tork Poleringsklut er ideell for polering av sensitive overflater. Den myke og fleksible kluten frigir poleringsmidler for et profes jonelt skinn uten å etterlate spor. Denne kluten kan brukes i Tork Toppholder som beskytter refillene mot skitt. Dispenseren gir i t illegg utmating av én av gangen, noe som reduserer forbruket og avfallet.
3357685

Rengjøringsklut kjøkken Tork W4

Tork Rengjøringsklut Ekstra Sterk er høyabsorberende og svært sterk selv når den er våt. Dette gjør den utvilsomt til den mest hygie niske erstatningen for en tradisjonell kjøkkenklut. Denne kluten kan brukes i Tork Toppholder som beskytter refillene mot skitt. Dis penseren gir i tillegg utmating av en og en av gangen, noe som reduserer forbruket og avfallet.
3357686

Rengjøringsklut Spesial Tork W4

120 kluter i plast, 42,8 x 35,5 cm
3359862

Rengjøringsklut Sterk Tork W4

Den allsidige Tork Rengjøringsklut Sterk er høyabsorberende, tykk og svært slitesterk. Den tåler hard skrubbing uten å gå i stykker. Den fungerer med de fleste løsemidler og fjerner olje, fett, vann og vanskelige flekker raskt og effektivt, mens hendene beskyttes m ot varme og metallspon. Kluten passer i Tork Toppholder som beskytter refiller mot skitt og tilbyr utmating av en og en av gangen fo r å redusere forbruk.
5031629

Rengjøringsklut Tork W4

Den allsidige Tork Rengjøringsklut er myk og fleksibel, men likevel sterk. Den er ideell for de fleste lettere rengjøringsoppgaver, og absorberer raskt både olje og væske, noe som gjør rengjøringen enklere.
3357689

Sugekopper til Tork W4 dispenser

Sugekopper til Top-pak dispenser. Dette er ekstra utstyr som brukes når kunden ikke ønsker å skru dispenseren fast i veggen. Tilhøre r W4 systemet.
5011006

ST
Vekt 2.086 Kg
Lengde 44.1 cm
Bredde 15.7 cm
Høyde 41.0 cm
Volum 28.387 dm3