Desinfeksjon hånd Antibac 85% 150 ml

Varenummer: 4522504
Salgsenhet: KAR (24 BOT)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Antibac flytende håndesinfeksjon i hendig størrelse som enkelt kan tas med i lommen, vesken eller bilen for lett tilgjengelig desinfeksjon.Antibac hånddesinfeksjon 85 % er etanolbasert og gir en effektiv og hudvennlig desinfeksjon av hud og hender. Mykgjørende og gjenfettende midler etterlater huden myk og sunn. Gir ikke resistens og tilfredsstiller gjeldende krav og standarder.

Desinfeksjon hånd Antibac 70% skum 200ml

Hånddesinfeksjonsskum som effektivt dreper bakterier og ulike virus. Skummet er porøst og enkelt å påføre, og er tilsatt mykgjørende og fuktighetsgivende midler som etterlater hendene myke. Pumpeflasken står stødig på underlaget.
3352253

Desinfeksjon hånd Antibac 85% 150 ml gel

Hånddesinfeksjonsgel med rask effekt på bakterier, ulike virus og sopp. Konsistensen er lettflytende for enkel påføring. Inneholder mykgjørende og fuktighetsgivende midler som gjør at huden beholder sin naturlige fuktighetsbalanse. Den kleber ikke, absorberes raskt og er enkel å påføre. Den hendige størrelsen gjør den praktisk å ha med seg når man er på farten.
4522520

Desinfeksjon hånd Antibac 85% 250 ml

Hånddesinfeksjonsgel med rask effekt på bakterier, ulike virus og sopp. Konsistensen er lettflytende for enkel påføring. Inneholder mykgjørende og fuktighetsgivende midler som gjør at huden beholder sin naturligefuktighetsbalanse. Den kleber ikke, absorberes raskt og er enkel åpåføre. Tilhørende trykkpumpe bestilles separat.
4522505

KAR
Vekt 3.0 Kg
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 6.525 dm3