• Mus RollerMouse Re:d - slideshow 1
  • Mus RollerMouse Re:d - slideshow 2

Mus RollerMouse Re:d

Varenummer: 2621520
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Den nye RollerMouse Re:d, vinner av det anerkjente “red dot design award 2013”, gir deg unik presisjon, kontroll og komfort. Solid, strømlinjeformet og slitesterk i aluminium med en ny avansert rullestang og åtte sentralt plasserte knappefunksjoner.Syv sensorer plassert inni rullestangen følger musepekerens posisjon og tilpasser kontinuerlig hastighet og akselerasjon sørger for at rullestanga er så midtplassert som mulig, mens den tilpasses din hastighet for å minimere mikrobevegelser og øke effektiviteten. Rullestanga med ru tekstur er større og bedre, noe som gir deg bedre kontroll og mindre belastning. Det mekaniske museklikket er e rstattet med et elektronisk klikk for å unngå unødvendig belastning ved mye museklikking. Den store overflaten på rullestangen gir d eg mer kontroll når du peker, flytter og klikker. RollerMouse Re:d er designet med tanke på dagens IT-brukere, fra de som jobber med programmer som CAD til de som jobber med mer generelle kontorprogrammer som Office.

Mus RollerMouse Re:d Plus

Med RollerMouse Red Plus får du de samme fordelene som på RollerMouse Red og i tillegg en ekstra dyp håndleddstøtte som gir en lengr e og smidigere overgang til skrivebordet. Åtte ulike funksjoner i knappene laget for produktivitet og ergonomi, blant annet 'ett kli kks' dobbel klikk, kopier og lim inn
2621521

Håndleddstøtte RollerMouse Re:d

Red Plus Palm Support er en ekstra dyp håndleddstøtte til RollerMouse Red, for økt komfort. Den avsmalnede vinkelen og den myke indr e kjernen til den utvidede håndleddstøtten følger håndens konturer og gir støtte for både armer og hender ved å fordele trykket over et større område.
2621522

Tastatur CONTOUR Balance

Balance Keyboard er laget for deg og måten du arbeider på. Tastaturet er spesielt designet for å passe til RollerMouse Red, Red plus og Free2.
3354831

Underarmsstøtte Rollermouse Re:d

Underarmstøtte som utelukkende kan brukes i kombinasjon med RollerMouse Re:d eller Re:d Plus. Bredde: 60cm. Dybde med Rollermouse Re :d: 28 cm. Slitesterkt kunstlær. 2 års garanti.
2621416

ST
Vekt 0.84 g
Lengde 45.1 cm
Bredde 14.0 cm
Høyde 4.7 cm
Volum 2.968 dm3

Dokumentasjon

Manual
Manual for Rollermouse Red
Last ned