Til toppen

Contour RollerMouse Pro3 sort

3357164
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

RollerMouse Pro3 er utviklet for krevende oppgaver hvor det er nødvendig med repetitive bevegelser. Pro3 er det riktige valget for d em som brukeren mus i lange perioder av gangen hver dag – enten på jobb eller hjemme.

Pro3 befinner seg under tastaturet. Det betyr at man ikke trenger å strekke seg etter musen. Dermed blir det mindre belastning for kroppen fra nakken til fingrene. Bredden på RollerMouse gjør at den passer spesielt godt til standard eller utvidet tastatur og gir større komfort når man bruker tastaturet. Rollermouse Pro3 lar deg jobbe raskere og mer komfortabelt. Pro3 har en rekke nyttige funksjoner. For eksempel kan man kopiere og lime inn med ett enkelt klikk, musen har 3 forskjellige moduser, og det er mulig å tilpasse klikkekraft og markørhastighet. Velg mellom ti markørhastigheter fra 600–2400 ppt ved å bruke knappen for markørhastighet, som er plassert midt på musen. Blå lys markerer hvilken markørhastighet du har musen stilt inn på, fra lavest til høyest. Du kan justere hvor hardt du må trykke for å utføre et museklikk. Bruk regulatoren for klikkekraft, som du finner under RollerMouse Pro3. Reguler til du finner det nivået som passer best. Aluminiumfundament gjør at musen ikke sklir. Håndleddsstøtte i kunstskinn hele veien som heller ned mot musen. Scrollhjulet er glattere, noe som gjør det enklere å bruke og navigere over skjermen. RollerMouse Pro3 leveres med rør som settes inn på midten av enheten, og som er dekket med gummi for å holde RollerMouse Pro3 i en fast og stødig stilling. Jo mer stødig Rollermouse Pro3 ligger på bordet eller pulten, desto lettere er detfor deg å finne de riktige knappene og beholde den arbeidsstillingen du foretrekker.
Spesifikasjoner
Salgsenhet ST
Vekt 0.75 Kg
Lengde 53.0 cm
Bredde 14.0 cm
Høyde 5.0 cm
Volum 3.71 dm3

Tastatur CONTOUR Balance

Balance Keyboard er laget for deg og måten du arbeider på. Tastaturet er spesielt designet for å passe til RollerMouse Red, Red plus og Free2.
3354831
 

Underarmsstøtte CONTOUR Universal

Øk komforten og reduser spenninger med en armstøtte.
3365759
 

Plastpose 50 x 90 cm 35 my Klar

LLDPE
1471133
 

Notatblokk Post-it Z 76 x 127mm gul

Post-it Z-note notatblokker i den originale gule fargen. Format 76 x 127mm.
2031005
 

Musematte Fellowes Microban sort

Musematte med bakteriehemmende overflate. Non slip som holder musen på plass.
2621137
 

Tastatur/mus Logitech MK330 trådløs

Settet som gir deg både underholdning og bærbarhet. Med 11 hurtigtaster og 12 F-taster får du rask og enkel tilgang til det du gjør mest. Du kan enkelt navigere på nettsidene du liker best. Flate og nesten lydløse taster. Du kan dessuten ta med deg den bærbare, ko mfortable musen hvor enn du er.
2621478