Til toppen

Bøker, hefter og papir

Tilbud

Notatbok Oxford Meetingbook B5

Din mest verdifulle forretningspartner til notattaking og oppbevaring av notater. Skriv notatene i notatboken, last ned appen (Scribzee), skann notatene med smarttelefonen, lagre notatene direkte på smarttelefonen eller pc og del via e-post på OneDrive eller Dropbox.
3360598
 

Notatbok Oxford Essentials B5 linjert

Kladdebok med 3-i-1-bokmerke med linjal og konverteringstabell. Praktisk spiralrygg og omslag i myk kartong i flotte farger. Optisk, hvitt papir som er behagelig å skrive på og silkemykt å ta på.
3360599
 

Notatbok Oxford Smart Black A5 linjert

Kladdeboken for den profesjonelle! Eksklusiv kvalitet og profesjonelle detaljer i elegant og klassisk utseende.
3360601
 

Notatbok Oxford Organiser A4+ linjert

Organiserbook. Blokk med sorteringsmappe. Skriv notatene i notatboken, last ned appen (Scribzee), skann notatene med smarttelefonen, lagre notatene direkte på smarttelefonen eller pc og del via e-post på OneDrive eller Dropbox.
3360602
 

Notatbok Kompagnon A5 linjert sort

Innbundet notatbok i solid og topp kvalitet med 192 sider 80 grams papir hvorav 16 sider er perforerte og utrivbare.
3359482
 

Notatbok Kompagnon A4 linjert sort

Innbundet notatbok i solid og topp kvalitet med 192 sider 80 grams papir hvorav 16 sider er perforerte og utrivbare.
3359481
 

Planleggingsbok grunnskolen 20/21

Arbeidsverktøy for lærere i grunnskolen (barne- og ungdomsskolen). Ukeoversikter og rikelig med plass til notater og oppgaver. Hjelpemiddel for dokumentasjon av lærerens pedagogiske arbeid. Skjemaer og kopieringsorginaler som kan lette planlegging, gjennomføring og vurdering. Ideer som kan systematisere og øke kvaliteten på arbeidet med elevene, foresatte og kollegene. Et fantastisk verktøy innbundet i imitert skinn. Format 21x29,7cm.
2052005
 

Planleggingsbok videregående skole 20/21

Arbeidsverktøy for lærere i videregående skole som gir oversikt, struktur og fleksibilitet. Planleggingsboken kan også brukes av lærere i ungdomsskolen og på høyskolenivå. Ukeoversikter og rikelig med plass til notater og oppgaver. Hjelpemiddel for dokumentasjon av lærerens pedagogiske arbeid. Skjemaer og kopieringsorginaler som kan lette planlegging, gjennomføring og vurdering. Ideer som kan sytematisere og øke kvaliteten på arbeidet med elevene og kollegene. Et fantastisk verktøy innbundet i imitert skinn. Format 21x29,7cm.
2052020
 

Protokoll A4 96 blad linjert gj.reg

Protokoll/notatbok med stiv perm. Fuktighetsbehandlet kartong samt tekstilomslag i ekstra god kvalitet sikrer et produkt med stabile egenskaper under de flest forhold. Alfabetregister i høyre kant som går gjennom hele protokollen.
2014023