Notatbok Kompagnon A4 linjert sort

Innbundet notatbok i solid og topp kvalitet med 192 sider 80 grams papir hvorav 16 sider er perforerte og utrivbare.
3359481

Notatbok Kompagnon A5 linjert sort

Innbundet notatbok i solid og topp kvalitet med 192 sider 80 grams papir hvorav 16 sider er perforerte og utrivbare.
3359482

Notatbok Oxford Black n'Red B5 linjert

Black n’ Red Bussiness Journal med et mykt og ekslusivt imitert skinnomslag. Et meget godt alternativ for enkel notatskriving.
3360603

Notatbok Oxford Essentials B5 linjert

Kladdebok med 3-i-1-bokmerke med linjal og konverteringstabell. Praktisk spiralrygg og omslag i myk kartong i flotte farger. Optisk, hvitt papir som er behagelig å skrive på og silkemykt å ta på.
3360599

Notatbok Oxford Meetingbook B5

Din mest verdifulle forretningspartner til notattaking og oppbevaring av notater. Skriv notatene i notatboken, last ned appen (Scrib zee), skann notatene med smarttelefonen, lagre notatene direkte på smarttelefonen eller pc og del via e-post på OneDrive eller Dropb ox.
3360598

Notatbok Oxford Organiser A4+ linjert

Organiserbook. Blokk med sorteringsmappe. Skriv notatene i notatboken, last ned appen (Scribzee), skann notatene med smarttelefonen, lagre notatene direkte på smarttelefonen eller pc og del via e-post på OneDrive eller Dropbox.
3360602

Notatbok Oxford Smart Black A5 linjert

Kladdeboken for den profesjonelle! Eksklusiv kvalitet og profesjonelle detaljer i elegant og klassisk utseende.
3360601

Planleggingsbok grunnskolen

Arbeidsverktøy for lærere i grunnskolen (barne- og ungdomsskolen). Ukeoversikter og rikelig med plass til notater og oppgaver. Hjelpemiddel for dokumentasjon av lærerens pedagogiske arbeid. Skjemaer og kopieringsorginaler som kan lette planlegging, gjennomføring og vurdering. Ideer som kan systematisere og øke kvaliteten på arbeidet med elevene, foresatte og kollegene. Et fantastisk verktøy innbundet i imitert skinn. Format 21x29,7cm.
2052005

Planleggingsbok videregående skole

Arbeidsverktøy for lærere i videregående skole som gir oversikt, struktur og fleksibilitet. Planleggingsboken kan også brukes av lærere i ungdomsskolen og på høyskolenivå. Ukeoversikter og rikelig med plass til notater og oppgaver. Hjelpemiddel for dokumentasjon av lærerens pedagogiske arbeid. Skjemaer og kopieringsorginaler som kan lette planlegging, gjennomføring og vurdering. Ideer som kan sytematisere og øke kvaliteten på arbeidet med elevene og kollegene. Et fantastisk verktøy innbundet i imitert skinn. Format 21x29,7cm.
2052020
Filtrer:
>