Automatdispenser Antibac X SMART alu

Varenummer: 3363519
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Dispenser til 1 l refill hånddesinfeksjon og håndsåpe. Indikatorer viser væskenivå og batteristyrke. Drives av 4 alkaliske C-batteri er. Dråpefanger (tilbehør) klikkes enkelt på plass i dispenseren.Fleksibel, brukervennlig og driftssikker dispenser til 1000 ml refillflasker hånddesinfeksjon og håndsåpe. Indikatorer viser væskeni vå og batteristyrke, og lyser opp når man beveger seg i nærheten. En nyutviklet pumpe og fire alkaliske C-batterier sørger for drift ssikker og pålitelig dosering. Dråpefanger (tilbehør) klikkes enkelt på plass i dispenseren.

Batteri Panasonic Ind.alk. LR14/C

Batteri Panasonic Industrial størrelse LR14/C 1.5V. Batterier med meget høyt energinivå og som er lekkasjefrie ved normal/riktig bruk. Batteriene er miljømerket Svanen.
3359102

Desinfeksjon hånd softgel X Antibac 1L

Effektiv mot bakterier, ulike virus og sopp. Tynn gel som gir mindre drypp og søl på gulv. Tilsatt mykgjørende og fuktighetsgivende middel. Dermatologisk testet. Uten parfyme. Benyttes med berøringsfri og manuell dispenser Modell X – SMART og EASY.
3363522

Desinfeksjon håndskum Antibac X 1L

Behagelig å påføre, samtidig som man unngår søl på gulv og vegg. Inneholder 70 % alkohol. Tilsatt mykgjørende og fuktighetsgivende m iddel. Benyttes med berøringsfri og manuell dispenser Modell X – SMART og EASY. Skum anbefales ikke i helsesektoren.
3363524

Dråpefanger Antibac X hvit

Dråpefanger i hvit plast til Antibac Dispenser Modell X SMART og EASY. Klikkes enkelt på plass i dispenseren. Enkel å rengjøre.
3363526

Hendel stål Antibac X

Stålhendel til hygienisk albuebetjening av Antibac Manuell Dispenser Modell X EASY.
3363527

Håndsåpe Antibac X 1L

Mild og skånsom såpe. Tilsatt mykgjørende og fuktighetsgivende midler. Uten parfyme og farge. Hudvennlig pH. Tyntflytende og lett å fordele. Såpen er ikke antibakteriell. Benyttes med berøringsfri og manuell dispenser Modell X – SMART og EASY.
3363523

Håndsåpe skum Antibac X 1L

Mild og skånsom skumsåpe. Tilsatt mykgjørende og fuktighetsgivende midler. Uten parfyme og farge.Hudvennlig pH. Benyttes med berørin gsfri og manuell dispenser Modell X – SMART og EASY.
3363525

ST
Vekt 0.794 Kg
Lengde 34.0 cm
Bredde 15.0 cm
Høyde 15.0 cm
Volum 7.65 dm3