Automatdispenser Antibac

Varenummer: 4522017
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Berøringsfri dispenser for bag-in-box 700 ml. Hvitt plastdeksel med vindu. Effektiv og punktlig doseringsmotor med dobbel bevegelsessensor. Batteridrevet av 4 stk AA batterier. For lengre levetid anbefales Litium-batterier.N/A

Batteri Antibac Litium til automatdisp

Litium-batterier AA til Antibacs berøringsfrie dispensere. Batteriene har lengre levetid enn alkaliske batterier (minimum 1 år) og man unngår dermed hyppig batteriutskifting. Dette gir driftssikre og stabile dispensere som sikrer bedre etterlevelse av hånddesinfeksjon.
4522528

Desinfeks hånd Antibac 85% 700 ml BIB

Flytende hånddesinfeksjon med rask effekt på bakterier, ulike virus og sopp. Inneholder mykgjørende og fuktighetsgivende midler som gjør at huden beholder sin naturlige fuktighetsbalanse. Den kleber ikke, absorberes raskt og er enkel å påføre. Leveres i bag-in-box 700 ml til Antibacs berøringsfrie dispenser.
4522506

Desinfeks hånd Antibac gel 85% 700ml BIB

Hånddesinfeksjon softgel med rask effekt på bakterier, ulike virus og sopp. Gelkonsistensen gjør at den er lett å påføre og gir mindre søl. Inneholder mykgjørende og fuktighetsgivende midler som gjør at huden beholder sin naturlige fuktighetsbalanse. Leveres som bag-in-box 700 ml for Antibacs berøringsfrie dispenser.
4522527

Dråpefanger liten til Antibac man. Disp.

Hvit dråpefanger til Antibacs manuelle dispensere. Festes på vegg under dispenser for å unngå søl på gulv. Dråpefangeren har en lite n fordypning som samler væsken.
3361308

Dråpefanger til Antibac automatdispenser

Hvitlakkert dråpefanger i plast. Festes nedenfor veggdispenseren for å unngå drypp og søl på vegg og gulv. Enkel å montere med skruer eller tosidig tape.
4522019

Gulvstativ i stål Antibac

Gulvstativ i lakkert stål for montering av ulike dispenserløsninger fra Antibac. Dråpefanger, topplakat og nødvendig monteringsverktøy medfølger. Gulvstativet innbyr til hånddesinfeksjon og god håndhygiene for forbipasserende. Egner seg godt til resepsjonsområder, inngangspartier, restaurant og lobby/korridorer.
4522051

Håndsåpe Antibac 700 ml BIB

Mild og skånsom håndsåpe med fuktighetsgivende midler som gjenfetter ogs tyrker hudens eget fettlag. Den svanemerkede såpen har en hudvennlig pH og inneholder ikke parfyme eller fargestoffer. Den egner seg derfor godtder man vasker hendene ofte. Leveres i bag-in-box for Antibacsberøringsfrie dispenser.
4311003

ST
Vekt 0.913 Kg
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 5.504 dm3