Til toppen
BioBag - miljøvennlige sekker og poser for organisk avfall

BioBag - miljøvennlige sekker og poser for organisk avfall

 

BioToi bærbart toalett - Felttoalett

Ikke hold deg, få det gjort med vårt bærbare toalett «BioToi»

Det bærbare toalettet til BioBag holder en svært høy standard når det gjelder kvalitet, brukervennlighet, funksjonalitet, hygiene og miljøhensyn. Toalettsetet leveres med en rull fullt komposterbare og biologisk nedbrytbare toalettposer. Posene dekker hele setet og er dermed hygienisk og brukervennlig. Posen knytes igjen og kastes i avfallsbeholder med tett lokk (eventuelt tas posen med tilbake til en avfallsbeholder). 

Har du et bærbart toalett for hånden blir ikke toalettbesøket i skogen til dårlige minner, men til hyggelig minner for både liten og stor. Toalettet er sammenleggbart og er derfor lett å bære med seg og lagre. Det er robust og tåler opp til 125 kg.

Klikk her for å se utvalget

 

 

BioBag beskyttelsessekk /liner for innsamling av organisk avfall 

BioBag tilbyr et bredt utvalg av produkter for innsamling av organisk avfall fra kommuner, storkjøkken og institusjoner. 

BioBag-produkter er i så måte et bærekraftig alternativ til tradisjonelle plastprodukter, da BioBag-produktene blir en naturlig del av det organiske avfallet. HORECA-bransjen genererer store mengder organisk avfall. Dette avfallet er en enorm ressurs som ikke bør sendes til søppelfyllinger. Den beste måten å håndtere det organiske avfallet på, er å kompostere det. Kompostering skaper et verdifullt jordforbedringsprodukt av høy kvalitet, samtidig som det er en viktig faktor for å få redusert drivhuseffekten.

Den mest kostnadseffektive og hygieniske måten å samle inn det organiske avfallet på, er å benytte BioBag sine komposterbare produkter, og som selskap er vi stolte av å spille en viktig rolle i denne prosessen.

Klikk her for å se utvalget