Til toppen

Personlig hygiene

Håndkrem Stokolan Light PURE 1l

Lett hudpleiekrem uten farge og parfyme, beriket med en kombinasjon av fuktighetsgivende ingredienser for å ta vare på huden.
5503081
 

Dispenser Deb Stoko InstantFOAM 1l

1 liter dispenser for skum hånddesinfeksjon.
5502061
 

Håndkrem Stokolan Light Pure 100ml

Lett hudpleiekrem uten farge og parfyme, beriket med en kombinasjon av fuktighetsgivende ingredienser for å ta vare på huden.
3353232
 

Solkrem Stokoderm Sun Protect 30 PURE 1l

Parfymefri og vannresistent SPF30 solkrem for profesjonell bruk. For å beskytte huden mot de skadelige effektene av UVA , UVB og UVCstråler. Til personer som arbeider utendørs som blir eksponert for solens UVAog UVB stråler og personer som arbeider med industrielle prosesser som f.eks. buesveising, og som blir eksponert for UVC stråler.
5503008
 

Håndkrem DEB Stokolan Intense 100ml

Intenst fuktighetsgivende krem som inneholder en svært nyskapendeog kompleks blanding av aktive ingredienser for å umiddelbart støtt e regenerering av meget tørr og stresset hud. Hjelper med å opprettholde hudbarrierefunksjonen, forbedrer hudtilstanden og elastisit eten og gir langvarig fuktighet i huden. For bruk i industri og helsesektor. Gir øyeblikkelig fuktighet, spesielt deransatte blir ut satt for veldig tørr eller stresset hud.
3353774
 

Hudkrem DEB Stokolan Classic 100ml

En konsentrert fuktighetsgivende og pleiende krem som bidrar tilgjenoppretting av fuktighet i tørr og vanskelig hud.
3353776
 

Håndkrem DEB Stokolan Intense 1l

"Intenst fuktighetsgivende krem som inneholder en svært nyskapendeog kompleks blanding av aktive ingredienser for å umiddelbart stø tte regenerering av meget tørr og stresset hud. Hjelper med å opprettholde hudbarrierefunksjonen, forbedrer hudtilstanden og elastis iteten og gir langvarig fuktighet i huden. For bruk i industri og helsesektor. Gir øyeblikkelig fuktighet, spesielt deransatte blir utsatt for veldig tørr eller stresset hud. "
3353773
 

Hudkrem DEB Stokolan Classic 1l

En svært effektiv hudpleiekrem som inneholder en stor mengde fuktighetsgivende stoffer. Hjelper med å berolige tørr og stresset hud ved å støtte regenerering av hudens naturlige barrierefunksjon. For bruk i industri og helsevesenet, særlig der personalet har tendens til å få tørr og stresset hud.
3353775
 

Håndrens DEB Kresto Classic 2l

Spesial løsemiddelbasert kraftig håndrens med den naturlige skrubben, Astopon og den emulgerende aktive ingrediens, Eucornol. Ideelt for fjerning av oljebaserte forurensende stoffer som er dypt inngrodd i huden og som er vanskelige å fjerne. Til anvendelse i indust rielle miljøer for å fjerne ekstremt vanskelig smuss som inngrodd olje, fett, sot og smøreoljer.
3353703