Til toppen

Møterom

Whiteboardtavle 90x120cm emaljert

Whiteboardtavle med kjeramisk emaljert overflate i topp kvalitet og en klassisk aluminiumsramme. En kjeramiske overflate er meget slitesterk og noe av det beste man kan ha på slike tavler. Tavlen er magnetisk og kan derfor brukes med magneter. Pennehyllen som følger med klipses enkelt på tavlen der man ønsker. Skjulte veggfester bak plasthjørnene gjør tavlen enkel å montere. Tilbehør for feste på vegg er inkludert. Mål: 90x120cm.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352529
 

Oppslagstavle filt 120x180cm

Oppslagstavle med blå filt av topp kvalitet og klassisk aluminiumsramme. Benyttes sammen med kartnåler eller borrelås. Perfekt for annonseringer, utlysninger, bedriftsnotiser og mye mer. Skjulte veggfester ved hjelp av avtagbare plasthjørner. Tilbehør for veggfeste følger med. Mål: 120x180cm.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merke varene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-onnect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriver edskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352515
 

Flipoverblokk Bi-Silque 65x95cm blank

Blank flipoverblokk med 50 ark i 55gr bleed proof-papir. Perforert topp. Format EURO 65 x 95cm
3357542
 

Whiteboardpenn Pilot V-Board M 5pk

Sett med 5 miljøvennlige whiteboardpenner med flytende blekk, pennene er laget av gjenvunnet plast. Ny teknologi kombinert med V-system. Meget høy fargeintensitet. NB! Pennene må skrives tom for blekk før ny refill settes inn. Strekbredde 2,3mm.
3358486
 

Whiteboardfolie Bi-Silque 120x180cm

Bi-Silque selvklebende whiteboardfolie. En fleksibel løsning som kan festes på overflater der en normal tavle ikke kan installeres. Tilpass folien med en saks elle kniv etter dine behov. Rask og enkel å montere, ingen verktøy eller ekspertise nødvendig. Posisjoner, dra av bakarket og glatt ut med den medfølgende kluten. Den glatte overflaten er enkel å skrive på og holde ren. Rengjøringsklut medfølger. Folien fester seg best på en glatt og ikke porøs oveflate. Størrelse 120 x 180cm.
3357522
 

Whiteboard Bi-Silque matt 90x120cm

Bi-Silque Expression Premium Board. Til bruk både som en whiteboardtavle og projektorlerret. Kvalitetsprodukt laget med matt keramisk overflate og aluminiumsramme. En keramiske overflate er meget slitesterk og noe av det beste man kan ha på slike tavler. Tavlen er magnetisk og kan benyttes sammen med magneter. Sort kontrastkant sørger for et skarpere bilde ved bruk av projektor. Enkelt å montere opp på vegg. Størrelse 90 x 120cm.
3357513
 

Whiteboard Bi-Silque glass 90x120cm

Bi-Silque Magnetic Glass Memo Board. Elegant og eksklusiv whiteboardtavle med magnetisk plate i 4mm herdet og temperert glass. Meget god å skrive på og enkel å rengjøre igjen pga den glatte overflaten. Pennehylle i metall og veggfester følger med. Til denne type tavler anbefales større eller sterkere magneter for at de skal sitte godt. Størrelse 90 x 120cm.
3357516
 

Flipovertavle Bi-Silque glass med hjul

Elegant og eksklusiv flipovertavle med magnetisk plate og 4mm herdet glass. Forkrommet stativ med 5 låsbare hjul. Intergret pennehylle. En meget glatt overflate som er svært behagelig å skrive på og enkel å rengjøre igjen. Kan brukes både som en mobil whiteboard og flipovertavle. Avrundede hjørner. Inkludert 2 magnetiske armer som gjør det mulig å presentere 3 ark samtidig. Justerbar klype gjør det mulig å benytte mange forskjellige typer flipoverblokker.
3357540