Filtrer:

Bærepose L 32x40x13cm

Profileringspose i stor størrelse som egner seg perfekt til events, utstillinger, ulike markedsaktiviteter og oppbevaring av dokumen ter. Ferdig tilpassede ark av Xerox Colour Impressions- papir følger med, klare for trykking og ilegging i posene som hovedsakelig e r fremstilt av resirkulert materiale.
7198797

Bærepose S Create 26x32,3x10cm

Profileringspose i liten størrelse som egner seg perfekt til events, utstillinger, ulike markedsaktiviteter og oppbevaring av dokume nter. Ferdig tilpassede ark av Xerox Colour Impressions- papir følger med, klare for trykking og ilegging i posene som hovedsakelig er fremstilt av resirkulert materiale.
7198796

Bærepose XS Create 19x23,6x7cm

Profileringspose i ekstra liten størrelse som egner seg perfekt til events, utstillinger, ulike markedsaktiviteter og oppbevaring av dokumenter. Ferdig tilpassede ark av Xerox Colour Impressions- papir følger med, klare for trykking og ilegging i posene som hoveds akelig er fremstilt av resirkulert materiale.
7198876

Skrivebordsunderlag Create

Musematte med ileggsark til å printe på. Egner seg perfekt til events, utstillinger, giveaways, ulike markedsaktiviteter. Ferdig til passede ark av Xerox Colour Impressions- papir følger med, klare for trykking og ilegging i musemattene. Limstripe langs åpningen gj ør at musematten kan lukkes. Mattene er hovedsakelig fremstilt av resirkulert materiale.
7198883
>