Til toppen

Whiteboardtavler - flippovertavler

Sorter etter:

Bordflipover A3 stående 4 RR sort

Bordflippovere i A3-format: perfekt når du skal presentere noe “over bordet”. De svarte A3-modellene har et bærehåndtak samt borrelå s.
2466246
 

Flipoverblokk 81x58cm

Flipoverblokk med målene 585x810mm. Perforert topp. Hver blokk består av 40 ark og leveres i pakker á 5 blokker.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352505
 

Flipoverblokk 83x63cm selvheft.

Selvheftende flipoverblokk med målene 635x830mm. Perforert topp. Hver blokk består av 30 ark og leveres i pakker á 2 blokker. Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352506
 

Flipovertavle m/alu.ramme

Flipovertavle med hvit skrivbar dry-wipe plate i melamin med målene 70 x 100cm. Ramme i aluminium. NB! Tavlen er ikke magnetisk. Si dearmer for oppheng av løse ark. Universalt blokkfeste. Leveres med pennehylle. 3 ben.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalit et som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connec t produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortimen t som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352502
 

Flipovertavle m/alu.ramme mobil

Flipovertavle med hvit skrivbar dry-wipe plate i melamin med målene 70 x 100cm. Ramme i aluminium. NB! Tavlen er ikke magnetisk. Un iversalt blokkfeste. Vinkel og høyde på tavlen er justerbar. Leveres med stativ på 5 låsbare hjul og pennehylle.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352503
 

Flipovertavle m/plastramme

Flipovertavle med hvit skrivbar dry-wipe plate i melamin med målene 70 x 100cm. Ramme i plast. NB! Tavlen er ikke magnetisk. Universalt blokkfeste. Leveres med pennehylle. 3 ben.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352504
 

Flippoverblokk Post-It 51x58cm bord

Det beste fra to verdener! Bruk whiteboardoverflaten til midlertidig idemyldring og fang akutelle tiltak eller aktiviteter ned på Po st-it Tabletop Easel Pad arkene. Blokken kan stå alene og praktisk håndtak gjør den enkelt å frakte med seg på kundebesøk, messer el ler mellom møterom/klasserom. 20 ark per blokk.
3361457
 

Flippoverblokk Post-It 51x58cm vegg

Post-it Møteromsblokker er perfekte for idédugnad, problemløsing og presentasjoner. Arkene er motstandsdyktige mot tusjgjennomtrengi ng og trekkes av enkelt. De klebes godt til de fleste veggoverflater og fjernes renslig.
3361458
 

Flippoverblokk Post-It 63x77cm blank

Post-it Møteromsblokker er perfekte for idédugnad, problemløsing og presentasjoner. Arkene er motstandsdyktige mot tusjgjennomtrenging og trekkes av enkelt. De klebes godt til de fleste veggoverflater og fjernes renslig.
3361459
 

Flippoverblokk Post-It 63x77cm rutet

Post-it Møteromsblokker er perfekte for idédugnad, problemløsing og presentasjoner. Arkene er motstandsdyktige mot tusjgjennomtrengi ng og trekkes av enkelt. De klebes godt til de fleste veggoverflater og fjernes renslig.
3361460
 

Flippoverstativ Nobo Diamond 70x100cm

Nobo flippoverstativ med glass overflate! Moderne, elegant design med høydejusterbart, mobilt understell. Med kroker for å feste en Nobo flippoverblokk. Magnetisk overflate som er svært enkel å tørke av. Perfekt for regelmessig bruk. 25 års garanti.
3362240
 

Glasstavle Nobo Diamond 126x71cm

Rammeløs design gir maksimal skriveflate. InvisaMount™ systemet gir enkel montering og er usynlig bak tavlen. Flyttbar pennehylle. L everes med en Nobo whiteboardpenn for glasstavler og et sett med Nobo ekstra kraftige magneter. 25 års garanti.
3362236