Til toppen

Voks-Polish

Sorter etter:

Grunner Jontec Linobase 5l

Til permanent forsegling av linoleumsgulv. Slitesterk, solid grunner for linoleum som forhindrer pudringsproblemer.
5901083
 

Grunner Jontec Technique 5l

Til grunnbehandling av porøse gulv før polishbehandling. Svanemerket grunnpolish, grunner, porefyller. Slitesterk.
5901014
 

Grunner Nordex S-Base 5l

Miljøtilpasset grunnpolish for forsegling og grunnbehandling av linoleumsgulv, samt porøse stengulv. Har en god porefyllingsevne og forbedrer vedheftingen før annen behandling.
3357680
 

Grunner PLS Grundfix 5l

For grunnbehandling av nedskurte og uttørkede linoleumsgulv. Grundfix danner en fleksibel vann og kjemikalieavvisende grunning i gul vet. Obs! Skal ikke brukes på plastgulv.
3355759
 

Grunner PLS Gulvgrund 5l

Brukes for grunnbehandling/porefylling av plast og linoleumsgulv. Golvgrund danner en vann og kjemikalieavvisende grunnhinne på gulv .
3355760
 

Grunnpolish S-Primer 5l

Primeren har god resistens mot alkali. Fungerer også godt på porøse gulvmaterialer, og gir et godt feste ved overflatebehandling med voks eller polish.
3363798
 

Gulvpolish Jontec Base 2 Protect 5l

Høyglanspolish for de for de aller fleste jevne, vannavstøtende gulv. Produktet gir en høy glans, i tillegg til en holdbar og sklisi kker beskyttelse. Ved bruk av poleringsmaskin fjernes svarte merker enkelt fra gulvet, og det etterlates ingen spor av poleringsmidd elet.
3367813
 

Gulvpolish Jontec Luna 5l

Taski Jontec Luna er gulvpolishen for deg som ønsker et medium glanset gulv. Polishen er silkeblank med medium glans, svært sliteste rk, og har spesielt god vedheft.
3366666
 

Gulvpolish Jontec Timesaver 5l

Gulvpolish med ekstra høyt tørrstoffnivå og høy slitestyrke. Brukes der høy glans og slitestyrke ønskes.
5271012
 

Gulvpolish Maxx Isi2 5l

Universal gulvpolish med beskyttende polishfilm som hindrer ny tilsmussing og gulvet ser rent og velstelt ut lenger. Utmerket motsta nd mot riper, merker og trafikkstøv. Enkel og smidig påføring. Produktet kan påføres kort tid etter stripping.
3351574
 

Gulvpolish Nordex GT 5l

For overflatebehandling og vedlikehold av gulv med høy trafikkintensitet og hvor våt eller fuktige rengjøringsmetoder benyttes. Gir en slitesterk flate med høy og jevn glans. Polishfjerning gjøres med Polishbort Extra
3355875
 

Gulvpolish PLS Hunter 5l

En ekstra hard og holdbar gulvpolish for alle typer gulvbelegg når en hard og blank overflate ønskes. Hunter gir en langvarig, blank og slitesterk overflate.
3354661