Til toppen

Maskiner

Sorter etter:

Destruksjonsmaskin Vernacare Compact

Destruksjonsmaskin som kværner Vernacare engangsprodukter til en tynn masse og spyler ut i kloakken. Vernacare Compact er en maskin med god kvalitet som med hjelp av sitt lukkede trommelsystem sikrer at produktene er tiltrekkelig oppkvernet før de slippes i kloakken. Med SmartFlow Technology. Vernacare Compact er et mer kompakt alternativ til Vortex-maskinene og kan integreres, settes på gulvet eller festes på veggen.
3360745
 

Destruksjonsmaskin Vernacare Compact+

Destruksjonsmaskin som kværner Vernacare engangsprodukter til en tynn masse og spyler ut i kloakken. Vernacare Compact+ er en maskin med god kvalitet som med hjelp av sitt lukkede trommelsystem sikrer at produktene er tiltrekkelig oppkvernet før de slippes i kloakk en. Med SmartFlow Technology. Vernacare Compact er et mer kompakt alternativ til Vortex-maskinene og kan integreres, settes på gulve t eller festes på veggen.
3365145
 

Destruksjonsmaskin Vortex pluss

Destruksjonsmaskin som kværner Vernacare engangsprodukter til en tynn masse og spyler ut i kloakken. Vortex er en svært driftsikker maskin, med god kvalitet som med hjelp av sitt lukkede trommelsystem sikrer at produktene er tiltrekkelig oppkvernet før de slippes i kloakken. Maske har svært god erfaring med denne maskinen som både er solgt til sykehjem og store sykehus i over 10 år i Norge. Vortex + destruksjonsmaskin med touchfri teknologi hvor man enkelt åpner og lukker lokket med foten.
3353842