Til toppen

Hygiene og økonomi

Tørk er ikke bare tørk –riktig valg av produkter vil ikke bare gi bedre hygiene, men kan også sørge for besparelser i driften. Våre dyktige konsulenter hjelper deg å finne de smarteste løsningene for ditt behov.

 

Kjøkkenrull Katrin Plus 126 14m 2l

Ekstra mykt hvitt 2-lags kjøkkenrull av nyfiber. 14 m/rull. 126 ark. Godkjent for kontakt med næringsmidler.
3355679
 
Tilbud

Allbruksklut Tork W4

Tork Allbruksklut er høyabsorberende og svært slitesterk, noe som gjør den perfekt for gjentatt bruk uten å gå i stykker. Denne klut en kan brukes i Tork Toppholder som beskytter refillene mot skitt. Dispenseren gir i tillegg utmating av én av gangen, noe som redus erer forbruket og avfallet.
3357684
 

Industriklut Tork W4 grå

Tork Industriklut er et perfekt alternativ til filler eller leiekluter. Dens mykhet og fleksibilitet gjør det enklere å rengjøre tra nge steder samt intrikate komponenter uten å ripe overflaten. Samtidig er den sterk nok til å tørke opp olje, fett og skitt og kan b rukes med de fleste løsemidler. Passer i Tork Toppholder som beskytter refiller mot skitt og tilbyr utmating av én av gangen for å r edusere forbruk.
3357691
 

Toalettpapir MASKE Soft hvit 32,5m 3l

Maske Soft toalettpapir på rull er et 3-lags hvitt papir av høy kvalitet. Ekstra mykt og absorberende. Dette er en vanlig toalettrulll for alle typer toalett. 32,5m og 232 ark på rull. Tilhører T4 systemet.
5031000
 

Rengjøringsklut Sterk Tork W4

Den allsidige Tork Rengjøringsklut Sterk er høyabsorberende, tykk og svært slitesterk. Den tåler hard skrubbing uten å gå i stykker. Den fungerer med de fleste løsemidler og fjerner olje, fett, vann og vanskelige flekker raskt og effektivt, mens hendene beskyttes m ot varme og metallspon. Kluten passer i Tork Toppholder som beskytter refiller mot skitt og tilbyr utmating av en og en av gangen fo r å redusere forbruk.
5031629
 

Tørkerull Katrin Plus M 280m 1l

Katrin Plus M2 er et hvitt, ekstra mykt 1-lags tørkepapir uten hylse for skånsom tørking. Dette papiret har høy styrke for effektiv tørking, samt rask og høy absorpsjonsevne. 280m på rull. 20,5cm bredde. Tilhører Centerfeed M systemet.
5102310
 

Håndtørk H5 Tork PeakServe Universal 1l

Tork PeakServe Håndtørk H5. Kompatibel med Tork PeakServe Dispenser.
3359098
 

Bærbar Senterrulldispenser Tork M1

Tork Dispenser Mini Senterrull er en bærbar dispenser for tørkerull, i blå og hvit plast som kan både veggmonteres og brukes frittst ående. Ypperlig til bruk på steder hvor man trenger å ha med seg tørkepapir flere steder. F. eks verksteder, lager, barnehager etc. Beskytter papiret fra vann og skitt. Str: 18,5x26,3x23,9cm. Tilhører M1 systemet.
5181077
 

Dusjsåpe Tork S1 Hair&Body 1l

Tork Premium Flytende Såpe Hair&Body er en kombinasjon av dusjsåpe og sjampo ien mild formulering som etterlater en myk følelse på hud og hår. Den er kremaktig med tykt skum. Dette produktet passer f.eks. til hotelldusjer, sportsfasiliteter og skoler. Miljøgodkje nt med miljømerket Svanen. Uten parabener. Tilhører S1 systemet.
5331119
 

Håndkrem&Bodylotion Tork S2 Mini 457ml

Tork Håndkrem og Body Lotion er ideell for normal, tørr og sensitiv hud. Den bidrar til å beskytte huden mot overdreven tørrhet og e tterlater den fuktet og myk, dag etter dag. Dette er en uparfymert lotion med pleiende ingredienser, som sikrer et naturlig nivå av fuktighet. Passer til Tork Dispenser Flytende Såpe Mini, som er enkel å bruke og gir god håndhygiene til alle brukere.
5331114
 

Disp Toa Tork T9 SmartOne Twin Mini hvit

Tork SmartOne Twin Mini Toalettrull Dispenser i elevation Design er etmoderne dispensersystem som passer for krevende toalettrom med høytrafikk. Ett ark av gangen hjelper med å redusere forbruket med opp til 40 % sammenlignet med tradisjonelle Jumborull dispensere, hvilket betyrflere besøk per rull. Tork Elevation dispensere har et funksjonelt,moderne design som gjør inntrykk hos dine gjester.
3354756
 

Håndsåpe Katrin Artic Breeze 1L

Effektiv, mild og velduftende flytende håndsåpe for Katrin Soap Dispenser 1000ml, gir opptil 500 doseringer. Inneholder milde ingred ienser, som gjør den meget skånsom mot hendene og gjør den anvendelig til frekvent bruk. Ph verdi 4.5. Luft- og bakterietett flaske med engangsventil. Miljømerket Svanen og EU Blomsten. Dermatologisk testet.
3363482