• Banner Maske Tork

Allbruksklut Tork W4

Tork Allbruksklut er høyabsorberende og svært slitesterk, noe som gjør den perfekt for gjentatt bruk uten å gå i stykker. Denne klut en kan brukes i Tork Toppholder som beskytter refillene mot skitt. Dispenseren gir i tillegg utmating av én av gangen, noe som redus erer forbruket og avfallet.
3357684

Håndsåpe Tork S1 Mild 1l

Tork Mild Flytende Såpe i 1 liters flaske er ideell til vanlig håndvask i toalettrom på kontorer, hoteller, restauranter og offentli ge steder. Det er en mild og kremaktig såpe som er dermatologisk testet og uten parabener, med tykt og kremaktig skum, og som er øko nomisk i bruk. Mild parfymert. Tilhører S1 systemet.
5331117

Håndtørk H5 Tork PeakServe Universal 1l

Tork PeakServe Håndtørk H5. Kompatibel med Tork PeakServe Dispenser.
3359098

Industriklut Tork W4 grå

Tork Industriklut er et perfekt alternativ til filler eller leiekluter. Dens mykhet og fleksibilitet gjør det enklere å rengjøre tra nge steder samt intrikate komponenter uten å ripe overflaten. Samtidig er den sterk nok til å tørke opp olje, fett og skitt og kan b rukes med de fleste løsemidler. Passer i Tork Toppholder som beskytter refiller mot skitt og tilbyr utmating av én av gangen for å r edusere forbruk.
3357691

Kjøkkenrull Katrin Plus 126 14m 2l

Ekstra mykt hvitt 2-lags kjøkkenrull av nyfiber. 14 m/rull. 126 ark. Godkjent for kontakt med næringsmidler.
3355679

Rengjøringsklut Sterk Tork W4

Den allsidige Tork Rengjøringsklut Sterk er høyabsorberende, tykk og svært slitesterk. Den tåler hard skrubbing uten å gå i stykker. Den fungerer med de fleste løsemidler og fjerner olje, fett, vann og vanskelige flekker raskt og effektivt, mens hendene beskyttes m ot varme og metallspon. Kluten passer i Tork Toppholder som beskytter refiller mot skitt og tilbyr utmating av en og en av gangen fo r å redusere forbruk.
5031629

Skumsåpe Tork S4 Mild 1l

Tork Mild Skumsåpe er en mildt parfymert såpe uten parabener, perfekt for den daglige håndvasken. Dermatologisk testet. Tilhører S4 systemet.
5331106

Tørkerl Katrin Plus M 280m 1l

Katrin Plus M2 er et hvitt, ekstra mykt 1-lags tørkepapir uten hylse for skånsom tørking. Dette papiret har høy styrke for effektiv tørking, samt rask og høy absorpsjonsevne. 280m på rull. 20,5cm bredde. Tilhører Centerfeed M systemet.
5102310
>