Filtrer:

Fingerhette Velos Nr. 0 (Ø 16mm)

Rask tilgang, perfekt beskyttelse, velkjent kvalitet.
3360884

Fingerhette Velos Nr. 1 (Ø 18mm)

Rask tilgang, perfekt beskyttelse, velkjent kvalitet.
3360885

Fingerhette Velos Nr. 2 (Ø 20mm)

Rask tilgang, perfekt beskyttelse, velkjent kvalitet.
3360886

Fingerhette Velos Nr. 3 (Ø 22mm)

Rask tilgang, perfekt beskyttelse, velkjent kvalitet.
3360887

Fingerhette Velos Nr.00 (Ø 14mm)

Rask tilgang, perfekt beskyttelse, velkjent kvalitet.
3360883

Fingerhetter nr. 1 ( Ø 18mm)

Velos fingerhetter,totter,fingertotter,gummifingre
2167361

Fingerhetter nr. 2 ( Ø 20mm)

Velos fingerhetter,totter,fingertotter,gummifingre
2167362

Fingerhetter nr.00 ( Ø 14mm)

velos fingerhetter,totter,fingertotter,gummifingre
2167359

Saks 13cm barn ass. farger

Saks for de minste med butt spiss og grep i assorterte farger som passer både venstre- og høyrehendte. Leveres i esker á 24 stk. Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruk er millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter , rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352628

Saks 17cm

Saks med sorte komfortable PP hardplasthåndtak og 17cm sakseblader i rustfritt stål. Godt egnet for både venstre- og høyrehendte. S piss tupp.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentas jonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352471

Saks 17cm Premium

Premium saks med myke komfortable softgrip håndtak og 17cm sakseblader i rustfritt stål. Godt egnet for både venstre- og høyreh endte. Spiss tupp. Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på ma rkedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsp lassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, p resentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352470

Saks 21cm

Saks med sorte komfortable PP hardplasthåndtak og 21cm sakseblader i rustfritt stål. Kun for høyrehendte. Spiss tupp.Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Ma ske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av kiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352473
>