Pussbekken engangs kraftig type

Varenummer: 4271008
Salgsenhet: KAR (260 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Pusskapsler nyreformede. Anvendes til midlertidig opplagring av instrumenter e.l. samt væsker.Vernacares unike engangssystem innen hygieneartikler, benytter mindre energi enn tradisjonelle produkter som bekken og urinflasker krever i forbindelse med rengjøring. Med Vernacare engangsprodukt får pasienten alltid en hygienisk opplevelse ved stell og urinering/avføring, de ansatte får mindre jobb med rengjøring og man hindrer krysssmitte. Systemet er enkelt i bruk da engangsproduktene blir plassert etter bruk i en Vortex destruksjonsmasking som kverner opp materiale til en tynn masse som blir skylt ut i kloakken. Dette sparer miljøet, de ansatte og gir en god totaløkonomi.

Pussbekken CS engangs 900ml

Pusskapsler engangs til bruk i destruksjonsmaskinene fra Vernacare: Vortex, Vortex Pluss og Compact. Anvendes til midlertidig opplagring av en rekke medisinske artikler, inkludert dressinger, wipes, kluter eller kirurgiske instrumenter. Kan også benyttes til væsker.
3362944

Destruksjonsmaskin Vernacare Compact

Destruksjonsmaskin som kværner Vernacare engangsprodukter til en tynn masse og spyler ut i kloakken. Vernacare Compact er en maskin med god kvalitet som med hjelp av sitt lukkede trommelsystem sikrer at produktene er tiltrekkelig oppkvernet før de slippes i kloakken. Med SmartFlow Technology. Vernacare Compact er et mer kompakt alternativ til Vortex-maskinene og kan integreres, settes på gulvet eller festes på veggen.
3360745

Destruksjonsmaskin Vortex pluss

Destruksjonsmaskin som kværner Vernacare engangsprodukter til en tynn masse og spyler ut i kloakken. Vortex er en svært driftsikker maskin, med god kvalitet som med hjelp av sitt lukkede trommelsystem sikrer at produktene er tiltrekkelig oppkvernet før de slippes i kloakken. Maske har svært god erfaring med denne maskinen som både er solgt til sykehjem og store sykehus i over 10 år i Norge. Vortex + destruksjonsmaskin med touchfri teknologi hvor man enkelt åpner og lukker lokket med foten.
3353842

Vernagel superabsorbent

Vernagel superabsorbent Vernagel, et superabsorberende polymer til håndtering av vannbasert væske. Pakken legges enkelt ned i urinflasker eller lignende og etter kort tid vil vesken omdannes til en gele som gjør at væsken ikke trenger igjennom pappmaterielet. Vernagel kan også brukes i oppkastposer, eller andre steder hvor væske ønkses en annen konsistens. Gir ingen avdamping, og er skånsom mot huden.
4271310

VernaGel superabsorbent flaske 475g

VernaGel superabsorbent i større flaske på 475 g. Superabsorberende polymer til håndtering av vannbasert væske. VernaGel strøs ned i urinflasker, oppkastposer, pussbekken eller lignende og etter kort tid vil væsken omdannes til en gele. Kan også strøs over kroppvæs ker på gulv el for enklere rengjøring. NB! IKKE kast ut 'gelert' stoff i vaskerom eller vasker. IKKE spis. Ikke la pasienten være ut en tilsyn ved bruk.
3362945

KAR
Vekt 7.02 Kg
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 58.292 dm3