Pussbekken engangs kraftig type

Varenummer: 4271008
Salgsenhet: KAR (260 ST)
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Pusskapsler nyreformede. Anvendes til midlertidig opplagring av instrumenter e.l. samt væsker.Vernacares unike engangssystem innen hygieneartikler, benytter mindre energi enn tradisjonelle produkter som bekken og urinflasker krever i forbindelse med rengjøring. Med Vernacare engangsprodukt får pasienten alltid en hygienisk opplevelse ved stell og urinering/avføring, de ansatte får mindre jobb med rengjøring og man hindrer krysssmitte. Systemet er enkelt i bruk da engangsproduktene blir plassert etter bruk i en Vortex destruksjonsmasking som kverner opp materiale til en tynn masse som blir skylt ut i kloakken. Dette sparer miljøet, de ansatte og gir en god totaløkonomi.

Pussbekken CS engangs 900ml

Pusskapsler engangs til bruk i destruksjonsmaskinene fra Vernacare; Vortex, Vortex Pluss og Compact. Anvendes til midlertidig opplag ring av en rekke medisinske artikler, inkludert dressinger, wipes, kluter eller kirurgiske instrumenter. Kan også benyttes til væske r.
3362944

Destruksjonsmaskin Vortex

Destruksjonsmaskin som kværner Vernacare engangsprodukter til en tynn masse og spyler ut i kloakken. Vortex er en svært driftsikker maskin, med god kvalitet som med hjelp av sitt lukkede trommelsystem sikrer at produktene er tiltrekkelig oppkvernet før de slippes i kloakken. Maske har svært god erfaring med denne maskinen som både er solgt til sykehjem og store sykehus i over 10 år i Norge.
4505023

Destruksjonsmaskin Vortex pluss

Destruksjonsmaskin som kværner Vernacare engangsprodukter til en tynn masse og spyler ut i kloakken. Vortex er en svært driftsikker maskin, med god kvalitet som med hjelp av sitt lukkede trommelsystem sikrer at produktene er tiltrekkelig oppkvernet før de slippes i kloakken. Maske har svært god erfaring med denne maskinen som både er solgt til sykehjem og store sykehus i over 10 år i Norge. Vortex + destruksjonsmaskin med touchfri teknologi hvor man enkelt åpner og lukker lokket med foten.
3353842

KAR
Vekt 7.02 Kg
Lengde 0.0 cm
Bredde 0.0 cm
Høyde 0.0 cm
Volum 58.292 dm3