Pultordner Leitz Allura hvit

Varenummer: 2367161
Salgsenhet: ST
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i handleliste

Elegant skrivebordssett for oppbevaring av småsaker. Er en del av en komplett serie som garantert vil vekke oppsikt. For oppbevaring av CD/DVD-er, minnebrikker, visittkort osv. Åpning i bunnen til f.eks. USB-kabel. Kan plasseres på toppen av Leitz Allura brevkurve r.N/A

Pennekopp metall sort

Pennekopp i sort metall. Passer perfekt sammen med de andre mesh- produktene i Q-Connect serien. Mål: Ø 70mm x H 105mm. Q-Connect e r vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag bruker million er av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen eller i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsprodukter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352915

Pultordner stor metall sort

Stor pultordner i sort metall. Passer perfekt sammen med de andre mesh- produktene i Q-Connect serien. Mål: L 153 x B 103 x H 100mm. Q-Connect er vår egen merkevare i god kvalitet som er et ypperlig alternativ til de mer kjente merkevarene på markedet. Hver dag b ruker millioner av mennesker i Europa Q-Connect produkter for å dekke sine daglige behov, enten det er på arbeidsplassen, skolen ell er i hjemmet. Maske AS fører et bredt sortiment som blant annet består av arkiveringsmateriell, skriveredskaper, presentasjonsproduk ter, rekvisita til skrivebordet, rengjøring etc.
3352919

ST
Vekt 0.3 Kg
Lengde 52.0 cm
Bredde 26.0 cm
Høyde 18.7 cm
Volum 4.214 dm3