Til toppen

Prontosan

Sorter etter:

Debrideringspad Prontosan engangs pk 10

Debrideringspute Prontosan Debridement Pad, pk 10 stk. Debrideringspute til rask, myk, mekansik fjerning av slough og sårrester. Mik rofiberteknologi. Rengjør såret for belegg og rester av døde celler. Absorberer overflødig sårsekret. Støtter sårbunnsoptimalisering sammen med Prontosan sårskyllevæske. Skånsom mot hel hud. Unik dråpefasong til debridering av store flater, samt kaviteter og område r som er vanskelig tilgjengelig. Blisterpakning for sikker og aseptisk fukting.
3366003
 

Debrideringspad Prontosan engangs pk 3

Debrideringspute Prontosan Debridement Pad, pk 3 stk. Debrideringspute til rask, myk, mekansik fjerning av slough og sårrester. Mikr ofiberteknologi. Rengjør såret for belegg og rester av døde celler. Absorberer overflødig sårsekret. Støtter sårbunnsoptimalisering sammen med Prontosan sårskyllevæske. Skånsom mot hel hud. Unik dråpefasong til debridering av store flater, samt kaviteter og område r som er vanskelig tilgjengelig. Blisterpakning for sikker og aseptisk fukting.
3366002
 

Sårgel Prontosan 30ml

Prontosan sårgel 30ml. Rensing, fuktiggjøring og dekontaminering av skorpede, infiserte og kroniske og akutte hudsår. Forebygger og fjerner biofilm. Forholdsvis tyntflytende og passer til små, dype og vanskelig tilgjengelige sår.
4556064
 

Sårgel Prontosan Gel X 50 g

Viskøs sårgel som inneholder polyhexanid og betain for rensing og fuktiggjøring av sår. Fjerner biofilm, antibakteriell effekt. Prontosan sårGelX er en tykkere gel som beholder sin konsistens etter påføring og ved kroppstemperatur. Velegnet til større sårflater. 50 ml tube.
4556065
 

Sårvask Prontosan 1000ml m/oppheng

Prontosan sårskyllevæske 1000ml. Rensing, fukting og dekontaminering av skorpede, infiserte, kroniske og akutte sår. Forebygger, red userer og fjerner biofilm. Holdbar i opp til 8 uker etter anbrudd.
3367405
 

Sårvask Prontosan 350ml

Bruksklar sårskyllevæske som inneholder Betain og Polihexanid. Betainholdige løsninger har en lavere overflatespenning og vil derfor trenge inn og virke oppløsende på biofilm og dødt vev. Polihexanid er et antibakterielt middel som binder seg til bakterienes cellevegg, pumpefunksjonen i celleveggen forstyrres og bakteriene dør. Nyttig for å løse opp fastsittende kompresser ved fjerning. Flaske 350ml. Holdbar i opp til 8 uker etter anbrudd.
4556063
 

Sårvask Prontosan 40ml

Bruksklar sårskyllevæske som inneholder Betain og Polihexanid. Betainholdige løsninger har en lavere overflatespenning og vil derfor trenge inn og virke oppløsende på biofilm og dødt vev. Polihexanid er et antibakterielt middel som binder seg til bakterienes cellevegg, pumpefunksjonen i celleveggen forstyrres og bakteriene dør. Nyttig for å løse opp fastsittende kompresser ved fjerning. Engangsampulle.
4556061