Filtrer:

Sårgel Prontosan 30ml

Prontosan sårgel 30ml. Rensing, fuktiggjøring og dekontaminering av skorpede, infiserte og kroniske og akutte hudsår. Forebygger og fjerner biofilm. Forholdsvis tyntflytende og passer til små, dype og vanskelig tilgjengelige sår.
4556064

Sårgel Prontosan Gel X 50 g

Viskøs sårgel som inneholder polyhexanid og betain for rensing og fuktiggjøring av sår. Fjerner biofilm, antibakteriell effekt. Prontosan sårGelX er en tykkere gel som beholder sin konsistens etter påføring og ved kroppstemperatur. Velegnet til større sårflater. 50 ml tube.
4556065

Sårvask Prontosan 350ml

Bruksklar sårskyllevæske som inneholder Betain og Polihexanid. Betainholdige løsninger har en lavere overflatespenning og vil derfor trenge inn og virke oppløsende på biofilm og dødt vev. Polihexanid er et antibakterielt middel som binder seg til bakterienes cellevegg, pumpefunksjonen i celleveggen forstyrres og bakteriene dør. Nyttig for å løse opp fastsittende kompresser ved fjerning. Flaske 350ml. Holdbar i opp til 8 uker etter anbrudd.
4556063

Sårvask Prontosan 40ml

Bruksklar sårskyllevæske som inneholder Betain og Polihexanid. Betainholdige løsninger har en lavere overflatespenning og vil derfor trenge inn og virke oppløsende på biofilm og dødt vev. Polihexanid er et antibakterielt middel som binder seg til bakterienes cellevegg, pumpefunksjonen i celleveggen forstyrres og bakteriene dør. Nyttig for å løse opp fastsittende kompresser ved fjerning. Engangsampulle.
4556061
>